Cabaran 30 Hari 5 Wishlist Mommy Irra

Cabaran 30 hari, hari yang ke 12 bertajuk 5 wishlist mommy Irra. Apa senarai harapan mommy Irra?


1. DSLR
Lama dah mommy berangan nak DSLR. Berangan jela dari dulu sampai sekarang.

2. Rumah sendiri
Yang ni pon mommy berangan lama dah. Tapi tak ada rezeki lagi kan. Tunggu jela bila tiba masa nya.


3. WaterWorld
Kena tunggu Anis Insyirah 2 tahun baru boleh pergi. Sebab Anis Insyirah ada ekzema sama. So tak berani nak pergi tempat public macam tu. 

4. Pantai
Last time pergi Pantai Kuala Abang. Kali ni masih nak ke pantai di Terengganu juga. Sebab pantai kat situ cantik dan bersih. 

5. Buat Tuisyen di Rumah
Yang ini pon tak sempat nak buat sebab beranak dan jaga anak tak sihat. InsyaAllah one day akan buat juga. Mommy love Mathematic! 


Settle cabaran ke 12. Jumpa esok! 

24 comments:

  1. InsyaAllah one day Ira dpt semua tu

    ReplyDelete
  2. Smg whislist irra tercapai insyaallah..

    ReplyDelete
  3. Semoga tercapai whishlist tu x semua pun at least 1 kan. Akak pun dh lama aim dslr tu :-)

    ReplyDelete
  4. semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan.. amin.. :)

    ReplyDelete
  5. wah kak ira.. boleh ajar anis math.. anis lemah math walaupun diploma akaun..hahah... nak duduk dekat ngan kak ira la cmnie..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dekat boleh la dtg rumah kak irra. haha

      Delete
  6. Replies
    1. hehe. ini wishlist berzaman.dr baru kawen lagi. hehe

      Delete
  7. Like DSLR too... beli jangan x beli. Best ooo

    ReplyDelete
  8. wah.. kagum KM klu org teror matematik ni... haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang suka math dari sekolah rendah lagi KM. addmath pon suka. heee

      Delete
  9. DSLR !! idamankuuu !! baby dslr sha family dah buat retaaa sendiri... wahhahaha....

    mommy ! semoga makbul impian tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli lagi satu sha! pastu mommy irra boleh pinjam. hik!

      Delete
  10. ada persamaan dekat nak buat tuisyen matematik.
    Tapi buat untuk anak buah ja. Untuk anak orang lain tak berani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat kt nak buah percuma. ni berbayo :p

      Delete
  11. Rasanya kalau mommy Irra nak cari kamera saya suggest Go Pro ja....DSLR takut tak larat nak bawak.

    ReplyDelete
  12. Wah mengidam jugak rumah sendiriiiiiii

    ReplyDelete
  13. pantai! :DDD saya pun dah lama x g pantai. sobs.

    satu hari nanti tercapailah tu. insya-ALLAH :)

    ReplyDelete