Adik cium lantai pula

Mommy dah berhati-hati sangat. Kemalangan berlaku juga depan mata. Amal pecah bibir sampai bengkak. 


Penyambung gusi dan bibir juga luka berdarah. Kesiannya anak mommy.


Tapi mommy daddy tak cuak sebab perkara yang sama pernah berlaku pada Anis.


Mommy letak madu di tempat luka Amal. Madu kini digunakan oleh doktor-doktor pakar untuk merawat luka. Amal pon menangis sekejap sahaja kemudian sambung main macam tak pernah jatuh. Amal kuat!

7 comments:

  1. Alo sian nya la budak comey nie..Moga cepat sembuh sayang..

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Cian Amal.. Tu lah kadang2 kita dah berhati2 tapi perkara nk jadi juga kann..
    Moga luka cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. masa fiyah baru-baru tumbuh gigi,memang selalu dapat upah..asyik berdarah je kat bahagian tu..pantang jatuh sikit..

    ReplyDelete