Apa kes nak makan bersuap?



Mommy tak tahu apa kes Adam Rayyan nak makan bersuap. 

Adam Rayyan tak akan makan kalau mommy atau daddy taknak suap.

Biarkan anak kelaparan? 


Hurmm takkan la dia boleh lupa macam mana nak suap makanan kan? Maybe saja la tu meragam nak dapat adik lagi.

Sabar je la mommy daddy. Sekarang belum dapat solution nak bagi dia nak makan sendiri. Paksa pon tak jadi.

Harap tak lama la angin begini. 

4 comments:

  1. nak bermanja lahh tu dengan daddy & mommy. heheh :D

    ReplyDelete
  2. nak bermanja puas2 nanti dah dpt adik lg xdpt nak manja lebih2 lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye ke? Dh lama peel mcm ni..geram rasa

      Delete