30 weeks pregnant! 10 weeks to go!


Baby kini saiz TIMUN!


Panjang baby 39cm-42cm
Berat baby 1.133kg-1.723kg


Mommy 30 weeks pregnant! 10 weeks to go!

Masa 27minggu, berat baby1.104kg.
(Masih dalam range 1.5lb-2.5lb)

Baby, jangan besar sangat eh. Comel-comel mcm abang Adam dah la..2.88kg je.

11 comments:

  1. tahniah kak.. boy le tu.. dah kait kan dgn abg adam nyer,.. hehehe..
    akak.. kalau pregnent berat badan still x naik2 even dah masuk 4 bulan..ada masalah dekat baby ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adam 2.88kg
      Anis 3.67kg
      Beso taknak la.. Lama masa nak recover sakit tu nnt. Uhuk.
      Berat tak naik xpe kalau berat baby ok je. Doktor kata apa?

      Delete
  2. alhamdulillah. tahniah. teringin pulak nak preggy lagi. hahahaha. anak kembar dah umur 3 tahun :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Smg dipermudahkan sehingga bersalin..

    ReplyDelete
  4. tak lama dah tuu. nani dulu lahir 2.4 je mommy. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak bb kecik gak. Senang nk push. Hihi

      Delete
  5. alhamdulillah..moga semuanya selamat nanti..

    betul tu, kalau boleh tak nak besar sgt.bak kata mak mertua,biar kecik masa kat dalam.nanti senang nak keluar.

    ReplyDelete
  6. Sy dh 36minggu. Last scan baby 2minggu lepas berat lebih kurang 2.1kg. Doktor ckp baby sy agak kecik tp dia still positif sbb dah mama dia pun mmg kecik. Sepanjang 9bln mengandung ni hanya naik 9kg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung sangat. Ini mak kecik tapi badan naik banyak. Baik kecik senang nak push..

      Delete