Surat cinta dari Google AdSense

Mommy dapat surat cinta dari Pakcik Google! Mujur la pakcik Google jer. Takde la daddyG bising. Muahahaha siap suruh mommy update dekat blog lagi.


Apa kes ni pakcik Google siap hantar surat bagai ni? Dah la tak ada setem apa. Tapi surat ada alamat dari USA. Waaa bangga sekejap. Hahaha tak pernah dapat surat dari oversea ok.


Pakcik Google nak sahkan alamat mommy je untuk serahkan hasil beriklan dengan Google Adsense. (kalau ada)


Apa tu Google Adsense? Google Adsense adalah program kerjasama pengiklanan internet yang disediakan oleh google. Sebelum ni mommy pasang Nuffnang. Tapi mommy dah bercerai dengan nuffnang sebab mommy dah checkout sekali, alih-alih tak dapat pon dan siap Nuffnang kembalikan separuh je dari jumlah asal. So, tiada maaf bagimu. Tidak akan sekali-kali aku berpatah semula kepadamu. Selamat tinggal selamanya Nuffnang. 

Selamat datang Google Adsense. Google Adsense lagi masyuk. Pendapatan dalam dolar USD. Hahahaha

10 comments:

  1. alhamdulillah. untung laa adsense luluss hahaha.

    ReplyDelete
  2. Best la dh dapat syrat cinta..Bila la Mimi naak dapat surat cinta dri oversea plk..haha

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. Bukan senang nak dapat approval Google adsense

    ReplyDelete
  4. Tak layak nak mohon... Huhu... Kiter setia dengan nuffnang je...

    ReplyDelete
  5. macam mana, nak gakk..sobsss, hehee

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum... irra,

    wah.. best dapat beriklan google adsense nie.. dalam usd

    mselim3

    ReplyDelete
  7. wow irra...bagusnya dapat surat tanpa setem...
    mahal nie isinyer

    ReplyDelete
  8. wow ye ke kak ? macam menarik saja.. tak pernah pula godek2 macam
    mana nak guna Google Adsense..

    ReplyDelete