50 photos Alive 3D Art Gallery Port Dickson

Satu lagi daya tarikan di Port Dickson adalah Alive 3D Art Gallery yang mempunyai 50 gambar 3D menarik. Gambar-gambar tersebut berada dalam bangunan 3 tingkat. 

Kalau anda nak datang ke sini, sila datang dengan perut yang kenyang dan penuh bertenaga. Kalau ada baby, sila bawa carrier. Stroller tidak dibenarkan masuk. Jenuh berjam nak ambil 50 gambar dengan posing yang menarik. :D

Okey, jom tengok mommy dan anak-anak beraksi!

50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Alive 3D Art Gallery dari luar bangunan
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
"Adam Anis tengok cantiknya masjid tu"
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
"Mommy no! No!!!", jerit Adam.
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Anis menjerit ketakutan pada panda yang comel sampai panjat pokok buluh tinggi
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
"Adik, panda je pon. Kan comel panda tu"
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Kita tolong tadah pasir ni lah adik ye. Mommy tengah rajin ni.
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Jom selamatkan diri
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Ko nak lari mana t-rex???
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Jangan makan akuuuuu!!!!
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Alaaa baiknya burung ni
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Mari kita menari bersama.
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Mak aih, tingginya!
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Jom kita terbangggg
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Nak teh beng so!
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Mari kita jalan-jalan naik sampan.
50 photos Alive 3D Art Gallery PortDickson
Pecah tembok! Hebat kerbau ni. 

Ini hanya 14 sahaja. Berbaki lagi 36 gambar. Yang tu korang kena g sendiri.  

ALIVE 3D ART GALLERY
No38-40, Jalan DS 2/1,
Bandar Dataran Segar,
71010 Lukut, Port Dickson, Negeri Sembilan


Tel : 06-6515400

Waktu operasi :
Isnin - Jumaat 11am - 11pm
Sabtu - Ahad & Cuti Sekolah 10am - 11pm

4 comments:

  1. Wah..bestnya tempat nie, penuh dengan karya 3D yang nampak real..thank for sharing

    ReplyDelete
  2. wah...menariknya gambar 3D....

    ReplyDelete
  3. Kelakar gambar anis dan panda tu..

    ReplyDelete
  4. Wow.. Excited nie.. dah tambah lagi satu tujuan.. Tq Mommy Irra..

    ReplyDelete