Penyertaan Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Alhamdulillah, penyertaan Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh sangat mengujakan. Giveaway yang bermula 23 Oktober 2015 sehingga hari ini, 26 Oktober 2015 telah mendapat penyertaan seramai 61(5.17PM 26-10-2015) 63(5.52PM 26-10-201568 (1.00PM 27-10-2015) 71(2.30PM 27-10-2015) orang. 

Giveaway akan tamat apabila mencecah 70 penyertaan. Untuk menyertai Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh, boleh klik gambar di bawah.

Giveaway dah tamat dengan penyertaan seramai 71 orang. Terima kasih kerana menyokong giveaway ini. Wahh ramai peminat novel kak Elee Mardiana.

Di kesempatan ini mommy nak mengajak semua untuk blogwalking ke blog kawan-kawan yang menyertai giveaway ini. 

Senarai peserta Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

1. http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
2. http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
3. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
4. http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
5. http://addinnadiena.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
6. http://www.nurfuzie.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
7. http://itsmelyya.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
8. http://www.wayneharraz.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
9. http://purplestarz89.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
10. http://yangbaik.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

11. http://sigilerceloteh.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
12. http://yoorinmelacolea.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

13. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
14. http://www.shehanzstudio.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
15. http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
16. http://jombercontest.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
17. http://tintanienaannisa.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
18. http://umikasum.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
19. http://www.kataubaid.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
20. http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html


21. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
22. http://adnan-daughter.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
23. http://kenny977.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
24. http://www.cekgunorazimah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
25. http://theathra.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
26. http://yuhaadie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
27. http://www.shuhaidakabdy.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
28. http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
29. http://farahanasharif.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
30. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
link
31.http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
32. http://www.bondezaidalifah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
33. http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
34. http://www.maisarahsidi.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
35. http://www.dianadin.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
36. http://www.inanihazwani.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
37. http://bondazahraareesa.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
38. http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
39. izatie91.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
40. http://twinkleeestar.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

41. http://music-syasya95.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
42.http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
43. blogfiefi.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
44. http://pelangisenjabewarna.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
45. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
46. http://suriaamanda.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
47. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
48. http://www.miminadam.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
49. http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
50. http://www.pokcikblogger.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

51. http://www.yanieyusuf.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
52. http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
53. http://www.khatyaiman.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
54. http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/10/syarat-syarat-bagi-mudah-jer.html
55. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
56. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
57. http://www.azlindaalin.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
58. http://www.masturadin.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
59. http://www.ajuyarashid.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
60. http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

61. http://hikayathidupseorangaku.blogspot.my/2015/10/giveaway-irayyan-kalau-dah-jodoh.html
62. http://www.housewifearts.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
63. http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html 

sehingga 5.52pm 26-10-2015
64. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
65. http://nanakimie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
66. http://www.sayidahnapisah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
67. http://tsukitasnim.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
68. http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
sehingga 12:58 pm 27-10-2015
69. http://www.ciksepet.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
70. http://www.kakgojes.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
71. http://www.enyabdullah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html
sehingga 4:45 pm 27-10-2015 (TAMAT)

Cabutan pemenang giveaway akan dibuat setelah giveaway tamat. Harap semua bersabar. Cabutan pemenang bertuah giveaway ini akan dibuat dengan pantas oleh Pakcik Google dan di bantu oleh pembantu comel Adam, Anis dan Amal.

21 comments:

  1. wah ramainya...link shad tak ada.. hehe..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry sayang tercicir..ya ampunn

      Delete
    2. hehehe.. lagi dua ja lagi penyertaan nak cukup 70. Terbaek!!

      Delete
  2. Huhuu..terconfuse jap..btw tq irra..

    ReplyDelete
  3. BW and check nom..all the best to all

    ReplyDelete
  4. hihi, sempat lagi ke nana nak join ni :)

    ReplyDelete
  5. mintak2 ada jodoh dengan no48. hihi

    ReplyDelete
  6. yeahh no 51...wish me luck!!!hihi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..sempta gak fida join..
    meh semua usyar blog no 63 tu..

    ReplyDelete
  8. no. 9..tarikh nikah hari tu..harap2 ada tuah..hehe

    ReplyDelete
  9. wah... ramai juga yang berminat dengan novel ni... :D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...semoga terjalin ukhwah sesama blogger :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Ramai sungguh...
    Peserta no 60 lapor diri..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. No.35 berjaya menyelit..TQ Mommy Irra

    ReplyDelete