Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Penyertaan tamat. 
Salam semua. Mommy berhajat nak buat sedikit giveaway. Mommy beli buku Kalau Dah Jodoh dengan kak Elee Mardiana sendiri iaitu novelist Kalau Dah Jodoh. 

Mommy akan beri novel ni mengikut jumlah penyertaan. Satu novel bagi 10 penyertaan. Kalau ada 20 penyertaan maka ada 2 buah novel akan diberikan secara random dengan bantuan pakcik Random.

Jom sertai segmen mudah irrayyan!

Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh
Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh

Syarat-syarat  mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner giveaway irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk "Giveaway irrayyan | Kalau Dah Jodoh" dan linkkan ke entri ini.

4. Berikan url entry korang kat ruangan komen di bawah dalam entry ni sahaja. Kalau paste kat tempat lain mommh tak kira ye.

Tu jer. Mudah sangat kan. 

Tarikh tutup penyertaan tak ada. Macam mommy kata kat atas, cukup 10 penyertaan mommy terus bagi 1 novel Kalau Dah Jodoh. Sebarang perubahan akan diberitahu dari masa ke masa.
Penyertaan tamat. 

76 comments:

  1. wawa join..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  2. http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  3. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  4. saya join mommy irra =)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  5. hye sis..
    sy join..
    http://addinnadiena.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  6. cik en join!

    http://www.nurfuzie.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  7. saya join :) dan fllw awak

    http://itsmelyya.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  8. minta-minta lah dia jodoh saya....

    http://www.wayneharraz.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  9. Salam..saya join :)

    http://purplestarz89.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  10. YB joinnnn
    http://yangbaik.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  11. join.

    http://sigilerceloteh.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  12. join jugak datin
    http://yoorinmelacolea.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  13. Shad join juga.. bismillah.. :D
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  14. mudah.. dah join

    http://www.shehanzstudio.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  15. Salam singgah sini mommy...Diana join...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  16. Saya join ... Harap2 dapat eak ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  17. niena join :)

    http://tintanienaannisa.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  18. join bersama..

    http://umikasum.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  19. ubai join kak ^^

    http://www.kataubaid.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  20. http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    join :)

    ReplyDelete
  21. nk join boleh eh?tima kasih

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  22. Anis join..

    http://adnan-daughter.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  23. joined...
    http://kenny977.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  24. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  25. http://theathra.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    Ain j0in yer mommy

    ReplyDelete
  26. yay! done join!!
    puh...ku tiupkan semangat blog! *acah-acah nak menang*

    http://yuhaadie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  27. Om dah join :)

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  28. http://farahanasharif.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  29. Kite join :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  30. Hai mommy irrayyan..
    AM join tau..
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  31. http://www.bondezaidalifah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    support GA Mommy... wish me luck

    ReplyDelete
  32. Yanie join. http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  33. http://www.maisarahsidi.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  34. http://www.dianadin.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    Join juga ^_^*

    ReplyDelete
  35. Joined :)
    http://www.inanihazwani.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html#.VirvQsl97IU

    ReplyDelete
  36. Saya join :)

    http://bondazahraareesa.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  37. Join jugak...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  38. Kak irra.. Kite join jugak..
    izatie91.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html?m=1

    ReplyDelete
  39. join :) http://twinkleeestar.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  40. sya join :)

    http://music-syasya95.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  41. salam...join
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  42. Salam kenal..Fiefi join :)

    blogfiefi.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies

    1. http://blogfiefi.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

      Delete
  43. saya join,,,

    http://pelangisenjabewarna.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  44. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  45. akak dah join tanda sokongan

    http://suriaamanda.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  46. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  47. Mimin join ^.^

    http://www.miminadam.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  48. sy join ^^

    http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  49. Pokcik join

    http://www.pokcikblogger.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  50. yeahh dah join.. http://www.yanieyusuf.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  51. wawaa join ye :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  52. khaty join

    http://www.khatyaiman.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  53. fizah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  54. K.Sal join ya:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  55. Salam..akk dah join !!

    http://www.azlindaalin.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  56. join
    http://www.masturadin.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  57. AR join ;)

    http://www.ajuyarashid.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  58. Assalamualaikum.. Sha joint ye..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  59. Saya join :D

    http://hikayathidupseorangaku.blogspot.my/2015/10/giveaway-irayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  60. http://www.housewifearts.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html?m=1. Umul join...

    ReplyDelete
  61. last minit join..hahaha..
    sorry terlepas pandang la
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  62. Nak join jugak, tak kira... ha3 :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  63. nana join :) harap masih sempat lagi, hihi

    http://nanakimie.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  64. JOINN

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  65. http://tsukitasnim.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    joined ~

    ReplyDelete
  66. join

    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  67. JOIN

    http://www.kakgojes.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  68. Kekny dah joni!!!
    http://www.enyabdullah.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

    ReplyDelete
  69. baru ada kesempatan nk join.. tapi da tamat.. huhuhuhu

    ReplyDelete