Ikut daddy jadi macam Michael Scofield

Ikut daddy jadi macam Michael Scofield | Adam Rayyan nak potong rambut pendek macam daddy. Dah lama dia nak rambut pendek macam daddy. Tapi mommy ja tak nak kasi.  Tapi kali ni Adam beriya nak rambut pendek. Maka mommy bagi je la..bila dah siap je mommy terus ingat hero Prison Break, Michael Scofield. 
Sebelum dan selepas
Masa daddy dia mula potong sikit, nampak rambut jatuh ke lantai banyak, adam kata "Adam taknak rambut pendek"

"Eh dah potong, kena habiskan je la. Tadi kata nak rambut macam daddy", kata daddy. 
Dari pandangan sisi
Nampak la muka Adam macam tak rela pula. Hahahaha lama-lama Adam pon ok. 
Prison Break
Ikut daddy jadi macam Michael Scofield 
Mommy + 3A
Mommy tengok Adam je, terbayang si Michael Scofield. Gara-gara daddyG malam-malam habiskan siri terbaru Prison Break..

6 comments:

  1. Hi, awak di tag http://the-fadedd.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html

    ReplyDelete
  2. Nampak bersih dan mature sikit muka Adam lepas potong rambut tu. Salam kenal Dari mama pipie

    ReplyDelete
  3. Suami hakak pun selalu ckp nak gunting botak mcm tu IY tapi hakak yang tak bagi haha...Nampak kepala kecik!
    Lainlah macam Adam Rayyan, botak pun comel

    ReplyDelete
  4. Alahai makin hensem la Adam lepas potong rambut. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete