"Duit Raya" daripada Google Adsense

"Duit Raya" daripada Google Adsense | Tua-tua dah ada anak dapat duit raya lagi ke? Of course la boleh dapat duit raya especially daripada suami tercinta. Hahaha... Duit raya juga la tu... Tahun ni lain dari tahun sebelum ni sebab mommy dapat duit raya daripada Google Adsense

"Duit Raya" daripada Google Adsense

Tapi segan mommy nak reveal duit adsense tu berkumpul berapa lama.. Hahaha
Raya 2017
Duit raya daripada Google Adsense
Duit raya dah siap masuk dalam akaun CiMB mommy.. Service charge dikenakan sebanyak RM5. Alamak tercrop semua.. Malas la mommy nak edit lagi.   Google Asia bagi USD95.15, dia ambil USD5. 
Eh kalau keluar duit guna bank lain, service charge sama ke? Nanti korang jawab kat komen ye. 

Sejarah Google Adsense irrayyan

Dulu adsense ni untuk blog English sahaja. Bila apply adsense memang tak dapat la. Kemudian adsense dah boleh diletakkan di blog bahasa. DaddyG apply sekali je terus approve. Tapi uv mommy macam kura-kura. So tak dapat juga la nak cashout selalu. Ini kali pertama cashout tau.. Berapa lama tu? Muahahhaaa taknak bagitau..

Apa pon, terima kasih pada diri sendiri yang berusaha tanpa jemu mengupdate blog dan segala media sosial. Sehingga menampakkan kejayaan. Alhamdulillah merasa pendapatan dengan title "blogger". Moga semakin maju jaya.

18 comments:

  1. Alhamdulillah, Rezeki Ramadhan ;)

    ReplyDelete
  2. waaaahhhh...banyak tu mommy..syukur selalu

    ReplyDelete
  3. Wah..motivasi ni..ala,bila adsense nak approve balik ni..hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah mommy....semakin semangat nak update blog...hihi

    ReplyDelete
  5. wahh bnyaknya.. unnii x approve2 g

    ReplyDelete
  6. Wahh banyak tu.. Congrats sis.. :D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rejeki anak soleh :-)

    ReplyDelete
  8. Fuyooo byk gak tu irra.. tahniah tahniah .. kita punya adsense dah lama dah tak aktif kena banned rtu huaaaa malas dah nak.ambik port bior jer laa

    ReplyDelete
  9. bestnye dpt 'duit raya'..tahniah!

    ReplyDelete
  10. Boleh tahan jgk amount
    nya

    ReplyDelete
  11. wahh best best! nak sikit duit raya

    ReplyDelete
  12. waaaahhhh... nak duit raya!

    ReplyDelete