Nurse melawat selagi baby ada jaundice


Hari ketiga nurse klinik desa datang melawat baby Amal dan mommy. 


Nurse check apa je?
1. Suhu badan baby dan mommy. Dua-dua suhu normal.
2. Jantung baby dan mommy. Ok la kot, nurse tak kata apa pon. Haha
3. BP mommy. Normal.
4. Cek perut mommy. Ni nak cek rahim dah kecut sepenuh nya atau belum.


Nurse kata selagi baby ada jaundice, nurse akan datang melawat. 

Esok pergi klinik check jaundice baby. 

7 comments:

  1. baby tomey ada jaundice ke? moga-moga jaundice cepat hilang jaundice tu...

    ReplyDelete
  2. Kerapkan breastfeed. InsyaAllah kuning akan turun..

    ReplyDelete
  3. Assalam ira,
    noeminya baby menggeliat he3
    moga sihat sentiasa yer

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak ira, dah selamat bersalin n dapat baby girl yang cute ni..semoga baby amal insyirah jadi anak yang solehah. amin

    entry terbaru : Elak Sembelit Semasa Berpantang

    ReplyDelete
  5. comel nya dia tido macam tu..

    ReplyDelete