Segmen irrayyan | Exchange Bloglist 2016

Kelebihan exhange bloglist

Entri terkini blog akan berada di dalam bloglist. Kerap update akan menempatkan entry kita sentiasa berada di atas. Blog mommy mempunyai banyak referral daripada bloglist. Jadi, apa kata kita sama-sama exchange bloglist?


exchange bloglist
Segmen irrayyan | Exchange Bloglist 2016

Bagaimana? Hanya ikut syarat-syarat mudah di bawah.  

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan blog mommy www.irrayyan.com ke dalam bloglist korang. 

3. Tinggalkan url blog korang di ruangan komen. 

4. Kalau ada yang nak buat entry pon boleh, tak buat pon tak apa.

Tu jer. Mudah sangat kan. 

link

Semua yang join sebelum 23:59 31 Oktober 2015, mommy akan masukkan ke dalam bloglist sehingga 30 April 2016. Lepas tu mommy nak tukar template baru. InsyaAllah akan masukkan semula mana yang aktif.

Seperkara lagi, blog yang tidak aktif lebih dari 2 minggu mommy akan keluarkan dari bloglist irrayyan. 

13 comments:

  1. Dah follow sini :)

    http://imahamdan.blogspot.com/
    http://ruangmiss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. As salam. abam kie nak join la.... blog mommy mmg dah ada dlm bloglist abam kie. Terima kasih ye?

    ReplyDelete
  4. Oppsss..lupa nak tinggalkan link plak..

    www.zukidin.com

    Thanks a lot.

    ReplyDelete
  5. Akak joint..senang sgt syarat..no.1 & no.2, mmg dah buat pun :)

    Ni link url akak >>
    www.fiezasani.xyz

    ReplyDelete
  6. shad join,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://www.syuhadasalleh.my/2015/10/segmen-irrayyan-exchange-bloglist-2016.html

    ReplyDelete
  8. Nak Join ..
    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-irrayyan-exchange-bloglist-2016.html

    ReplyDelete
  9. Join...

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/segmen-irrayyan-exchange-bloglist-2016.html

    ReplyDelete
  10. saya join.syarat pertama & kedua done.

    http://bondazahraaressa.blogspot.my

    ReplyDelete
  11. http://farahanasharif.blogspot.my join :)

    ReplyDelete
  12. cik en join..
    http://www.nurfuzie.com/

    ReplyDelete