Segmen Blogwalking YanieYusuf.com

Alhamdulillah, dapat mommy terlelap sekejap tadi. Mommy dikejutkan Adam nak berak. Daripada Adam buat sejarah berak dalam seluar, baiklah mommy segera bangun. Cukup jela tilam mommy jadi mangsa keadaan. 

Dah siap Adam, Anis pulak menangis. Nak main air. Ahaaa sorry nak. Mommy mamai lagi ni.

Mommy ambil handphone rekod Anis menangis. Heheee besar esok tengok ye perangai comel masing-masing.

Kalau mommy bukan seorang blogger pon, mommy tetap akan rajin segala aktiviti anak-anak mommy.

Dah pegang handphone, buka telegram dulu. Keluar notification daripada blogger yang join Channel Ping Entry Blog

Ok, ada masa sikit ni, sambil-sambil melayan Amal dan Anis yang tengah bising tu, mommy update blog. 

Jom korang join segmen blogwalking YanieYusuf.com

http://www.yanieyusuf.com/2015/10/segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

Sesiapa yang ada follow blog mommy, mohon bagitau kat ruang komen supaya mommy boleh follow semula blog korang.


Jom korang join segmen blogwalking ni. Nanti kita sama-sama blogwalking ya..

9 comments:

  1. Singgah bw kat sini :)
    Huhuu dh lama follow sini (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

    ReplyDelete
  2. Singgah blogwalking dari segmen yang sama ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

    ReplyDelete
  3. Terima Kasihmummy Irra Join Segmen Yanie ...

    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama =)

    Jom follow saya

    http://veerao89.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Blogwalking dari segmen sama! Jom visit blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

    ReplyDelete
  6. Hai..singgah blogwalking dari segmen yang sama. Dah follow pun...

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete