Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur


Rasa macam lama tak join segmen. Kali ni mommy nak join segmen blogger Acik. Acik pon salah seorang ahli EFG dan rakan Kelab Blogger Ben Ashaari.

"



{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

11 comments:

  1. selamat bersegmen dan semoga menjadi salah seorang pemenangnya :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak irra..syira pun tak join lagi nih..hihi :-d

    ReplyDelete
  3. good luck! kk eny tk dpt join sbb pengsponsor

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  7. ala x berjaya pun . x sempat join pun sebenarnya. adeh

    ReplyDelete