Top 30 Komentator Februari dan ExchangeFeedGroup


Top 30 Komentator Februari 2015


Kali ni mommy pilih top 30 komentator yang setia mengunjungi blog irrayyan.com dan meninggalkan jejak.

Semua mommy akan masukkan ke dalam bloglist bagi membalas sokongan anda semua. Senang juga buat mommy nak blogwalking.. alhamdulillah sekarang mommy dah datang mood blogwalking berbanding dahulu.

www.irrayyan.com
Top 30 komentator Februari 2015

ExchangeFeedGroup


Yang terbaiknya adalah semua ahli ExchangeFeedGroup tersenarai. Di sini nak membuktikan bahawa kami saling berkomunikasi dengan baik. Apa pon matlamat ExchangeFeedGroup, sokongan dari setiap ahli sangat penting untuk memastikan matlamat, misi dan visi Group berjaya.


Semoga terus berusaha dan SUCCESS.

14 comments:

  1. Alhamdulillah ..tahniah Irra..bila kita rajin up entri dan rajin bw insyaallah blog akan dikenali dan ramai yg singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa singgahlah belog bonde jugak

      Delete
  2. Alhamdulillah, EFG setakad ini banyak membantu dan bekerjasama dengan baik.. :)

    ReplyDelete
  3. ramai yg dtg menyinggah blog ni..
    guuudddd!
    =)

    ReplyDelete
  4. Shahira ada juga dalam list tu rupenye :)

    ReplyDelete
  5. moga lepas ni kita akan sokmo rajin bw macam ni ^^

    ReplyDelete
  6. alamak. dok tangga ke 16 plak. sat lg che nk poton tang kona la

    ReplyDelete