First Giveaway Mawar Putih


Selamat berhujung minggu semua. Hari ni anak dara dan anak teruna mommy bangun awal, 5:50 pagi. DaddyG ada kursus di Pahang. Anak-anak bangun pon daddy dah tak ada. Mommy pon bangun awal pagi ni, lepas dah kenyangkan perut anak-anak, mata pon kuyu dan layu. Tak update entry pagi tadi.

So sekarang nak update pasal apa eh? Ok lah. Mommy mulakan hari ini dengan join GiveAway by Mawar Putih.  Banyak betul hadiahnya. Maka moh la kita ramai-ramai memeriahkan GA Mawar Putih.


Klik banner untuk join GA ya :)


21 comments:

  1. dtg dr GA yg sama.. Good Luck

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  2. saya dari GA yang sama, goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq rafzan, nnt kita g singgah blog awak

      Delete
  3. bw dr GA yg sama..Good Luck

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yana. Nnt kita g singgah blog awak

      Delete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... :p

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    singgah dr segmen yg sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete

  6. singgah Blogwalking sini..
    all the best.. :)

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  8. Salam.
    Kita BW dr segmen yg sama.
    Tapi lewat sikit lah yek.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/search/label/Segmen

    ReplyDelete