Segmen Ben Ashaari | Impian Ku , Seorang Blogger !

Klik banner di atas ^^
Latar Belakang
Mommy Irra mempunyai dua cahaya mata, Adam Rayyan dan Anis Insyirah. Pekerjaan mommy Irra adalah menjaga anak-anak sambil-sambil berbelog. Mommy Irra mula berbelog sejak 8 May 2014. Baru 4 bulan 3 hari. Mommy Irra berasal dari Kedah. Tapi la ni tinggal di Shah alam. (dan dan keluar loghat utagha)

Kelebihan Blog
Blog mommy Irra ni berkisarkan hal anak-anak mommy Irra. Anak kedua mommy Irra mempunyai ekzema. Dan sekarang ni mommy Irra sedang mengandung anak ketiga. Jadi di sini mommy Irra berkongsi cerita dan pengalaman suka duka mengenai kekeluargaan, ekzema, pregnancy, kesihatan, pemakanan dan gaya hidup yang sihat. Banyak tips dan info mommy Irra share dekat sini.

Impian
Harapan mommy Irra yang utama adalah nak bagi semua orang tahu apa itu ekzema. Itu adalah sebab utama mommy irra boleh buat blog ni. Dulu mommy Irra tak tahu apa itu ekzema. At least dengan pendedahan ini, semua orang tahu serba sedikit mengenai ekzema dan semoga blog mommy Irra memberi manfaat buat semua. Kalau dapat pergi mana-mana atas tiket blogger macam Ben Ashaari, tu kira BONUS dalam berbelog. 


Segmen Ben Ashaari ni tamat 8 malam ini. Jom join :) Klik banner kat atas ye

35 comments:

  1. ohh bru lagi kak ira berblog.. tp dh macam otai dh bg anis..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi anizz leading komen kat blog ni. Susahla nak potong huhu

      Delete
  2. Selamat berblogging , Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  3. Irra, kita ada persamaan la.
    asal kedah & anak ada ekzema :)

    ReplyDelete
  4. terbaik la mama ira..baru tau mama ira nie baru aktif berblog...

    ReplyDelete
  5. mommyblogger la kiranya ni kan hehe :D


    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. As-Salam. Bagus cerita pasal ekzema tu .... penting ramai nak tahu, apatah lagi buat ibu bapa yang ada anak-anak yang seperti itu. Pengalaman dikongsi supaya yang lain boleh manfaat. In SHa Allah ... akan diberkati atas usaha ini.

    ReplyDelete
  7. wah...baru lagi menulis, tapi okay je, wah!! tahniah anak ke 3.. semoga semuanya okay lah ye... keep it up!

    ReplyDelete
  8. cheq pun oghang utara jugak. hehe

    ReplyDelete
  9. ye, melalui blog mummy la Ros dah tahu serba sikit tentang penyakit tu.. thanx mummy. semoga impian mummy tercapai :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. hee,thanks for the knowledge,mommy :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Semoga dapat banyak info dri blog mommy ni. My niece pun ada ekzema.

    ReplyDelete
  12. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
    http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. hai mommy irra ,salam kenal hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igt ciksue mana mai rumah malam2 ni. Amboi ciksueee salam perkenalan dari mommy irra :d

      Delete
  14. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. Datang dari segmen tokey yang sama..selamat berkenalan.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  16. tq share ttg ekzema...anak sy pun hampir kena ekzema...alhamdulilah anak sy terselamat...amin...

    ReplyDelete
  17. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  18. pernah dgr je nama penyakit ekzema. tapi tak pernah tau pun ape tu.
    happy blogging mommy ira :D

    ReplyDelete
  19. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah....
    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  20. Salam mommy irra. baru sempat balas kunjungan.. happy blogging ye mommy irra...

    ReplyDelete
  21. loghat utara jangan dilupakan hahaha. semoga berjaya mommy irra

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan ...
    Gud luck ye!
    sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. at least org tahukan apa itu ekzema

    ReplyDelete
  24. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen yg sama.. hye

    ReplyDelete
  26. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete