Pentingkah Power Bank?


Mommy Irra ada dua power bank. Power bank ini sangat berguna apabila:
  • baring di atas katil. Tak perlu la risau renjatan eletrik semasa tidur.
  • berada dalam kereta. DaddyG dah charge iphone dia guna cable dalam kereta. Mommy kena guna power bank jugak lah.
  • tak ada elektrik. Sesekali bila tiba-tiba tak ada elektrik tu memang sangat membantu lah. Macam sediakan payung sebelum hujan. Hahaa


Power bank SANGAT PENTING! Lebih-lebih lagi jika anda mempunyai banyak group whatsapp dan telegram. 

12 comments:

  1. Yup..memang sangat penting power bank ni in case dalam pape hal kan...

    ReplyDelete
  2. bila dh ade henpon canggih baru nak cari satu power bank..hihi..

    ReplyDelete
  3. Bertambah penting kalau anda ahli KBBA. If you know what I mean. HAHA <3

    ReplyDelete
  4. Hehehe ena punya powerbank tak charge2 dah berapa bulan dah. wkwkwkwkw dasar pemalas ena ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena, kena cas tau. Nnt rosak powerbank tu

      Delete
  5. memang sangat penting !! - dari manusia yang baru belajar guna powerbank - muahahahaha

    ReplyDelete
  6. sangat2 penting..maklum la..sekarang ni telefon bagaikan satu keperluan ..

    ReplyDelete
  7. Perlu sgt2... Power bank pineng so far yg paling elok kite pakaii ... Yg tahan lama

    ReplyDelete
  8. mmg penting..akak pun ada beli satu :-)

    ReplyDelete
  9. Pada akak penting sbb tangan ni asyik pegang hp jer...huhuhuuu

    ReplyDelete
  10. Penting sangat bagi mereka yang kerap bekerja di luar....

    ReplyDelete