Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

kluk banner tuk tengok segmen ni, join tau! rugi klu xjoin

KM merupakan rakan blogger yang tak pernah tak kunjung ke mana-mana entry irrayyan.com. Mesti KM rindu irra kan. Sejak raya ni Mommy Irra punya mood dah ke laut. Tapi jangan risau, Mommy Irra tengah cari balik mood tu. Jom korang join segmen KM! Mana tau ada rezeki dapat duit raya dari KM ^_^

32 comments:

  1. selamat berblogwalking kak irra ^^,

    ReplyDelete
  2. Irra patutlah lama x muncul d blog akak :-)

    ReplyDelete
  3. irra ni mesti terlupa letak link kat komen segmen.. nasib baiklah KM selalu jenguk sini... ni betul2 ke laut ni hahaha :) tak pa lepas ni ambil mood balik naaa...

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan, sy dr segment yg sama. Jom singgah sini.

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking sini dari segmen yg sama.. n done follow sini.. :)
    all the best..

    ReplyDelete
  6. Hai. Salam kenal. Datang dari segmen yg sama dan follow sini.
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  7. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  8. salam
    sy datang dari segmen yg sama ^^
    happy blogging dear

    ReplyDelete
  9. jengah sini. ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  10. Peserta dari segment yang sama! Goodluck kak ira..hehe! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. salam..

    singgah beraya sini dari segmen yang sama.
    jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen Mommy Irra... :)
    Jemput singgah blog nanti!

    ReplyDelete
  13. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal//:)

    http://familizone.blogspot.com/2014/08/segment-blog-walking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  17. hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  18. singgah follow awak...jenguk sini ye=)http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  19. Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

    BW sini dan follow awak =)

    ReplyDelete
  20. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  21. singgah melawat ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  22. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  24. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  25. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  26. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete