Sweet 28 Mommy Irra

Besday mommy Irra semalam. Haha baru nak update entry. So hari ni hari pertama tahun ke-28 selepas mommy Irra dilahirkan. 


Tahun lepas sambut bersama daddyG, Adam Rayyan dan Anis Insyirah. Tahun ni sambut dengan daddyG, Adam Rayyan, Anis Insyirah dan baby dalam perut.


DaddyG belanja Asam Laksa. Hadiah tunggu special selepas beranak lah. Anak pertama iPad. Anak kedua iPhone. Anak ketiga? Misteriiii. hahaha.


Pastu ada kejutan dari adikku. Hari bermakna kali ini juga disambut bersama emak yang melahirkan mommy Irra. Abah pon ada sekali. 


Mak pernah bagitau senang sangat nak beranakkan mommy Irra. Doktor tak sempat nak pakai sarung tangan, mommy Irra dah nak keluar. Dah besar pon anak mak ni wlpon saiznya kecik jer.


Semua lahir dalam bulan Ogos kecuali si kecik tu. Selamat hari lahir mak, daddyG, mommy Irra dan Adam Rayyan! 

15 comments:

  1. wah, sedapnya asam laksa tu! :D

    selamat hari lahir kak irra. semoga baby dalam perut tu sihat sentiasa. akak jaga diri elok2 ya :)

    ReplyDelete
  2. comeinya mommy irra ni ... :)

    ReplyDelete
  3. Hepi befday moomy Ira =)
    wahh ramainya bulan lapan senang nih sambut befday sekali ^^
    selamat datang jugak kepada baby dalam perut tak sabar nak tahulaki ke perempuan =D

    ReplyDelete
  4. Wahh! happy birthdayyy kak irra... mantain muda selallu~

    ReplyDelete
  5. laa 28 dh umo kak ira.. ingatkan baru 26 atau 25.. hihi... selamat hari lahir kak ira.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah s.w.t.. comel2 selalu.. :)

    ReplyDelete
  6. happy bornday ye mommy ira..kan best kalau dalam family bulan yang sama..senang buat majlis sekali gus

    ReplyDelete
  7. Happy birthday mommy ira.. semoga sentiasa sihat & ceria sekeluarga... aamiin. Maaf baru dpt landing setelah terlalu bnyk yg ketinggalan. Bnyk sgt lemak makan raya huhu.. Salam Syawal.. :)

    ReplyDelete
  8. Selamat hari jadi kak. Moga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dunia akhirat. Amin :)

    ReplyDelete
  9. Lupa pula nak wish. Selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran. Semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur yang berkat dan dikurniakan tubuh badan yang sihat. amin

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday Irra, walau dah ucap pd hr berkenaan tp nk juga komen.kat sini..kita same.August borned...moga dirahmati olehnya kehidupanmu dan kita semua. Lepas beranak dapat special present lg..btuahnya. tahniah.

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday... mudah lagi ira dari 'kak' KM hehehe :-)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan salam singgah ptg dan bls kunjungan..Selamat Hari Lahir..tk pa kn lambt nk bgi ucapan...semoga dipanjangkan umur,sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayath

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah bertambah lg aetahun umur irra

    ReplyDelete