Wow Balloon Decoration Specialist

Mommy inginkan dekorasi belon untuk majlis mommy. Maka mommy mencari "balloon decoration" di facebook. Searching.. Searching.. Searching.. Apa yang mommy dapat? Wowww yang ni memang wow balloon decoration. Tak percaya korang tengok la wow balloon decoration di bawah.

Wow Balloon Decoration Specialist
Wow Balloon Decoration Specialist
Wow Balloon Decoration Specialist

Haaa? Apa respon korang bila tengok deco belon oleh Wow Balloon Specialist. Kalau korang nak tengok banyak lagi dekat facebook dan instagram mereka:-


Untuk majlis 1stEFGathering, Wow Balloon Specialist mendeko belon sesuai dengan majlis gathering kami. Ada belon di khemah seperti gambar di bawah.


Dan satu pokok bunga belon. Comel sangat belon bunga ni. Mommy siap posing menyorok dengan pokok bunga belon ni.Kata lah kan korang tak ada idea macam mana nak buat dekorasi majlis, korang boleh berbincang dengan pihak Wow Balloon ni. Mereka akan advise mengikut kesesuaian majlis.

Mommy ikutkan hati mommy nak belon tersangkut banyak-banyak di siling. Tapi tak boleh la sebab kawasan berangin. Terbang habis belon helium tu nanti. Tapi dah ada belon bunga tu dah memeriahkan majlis kami.1 comment:

  1. cantik design WOW Balloon ni.. pandai dia gabung warna2 sesuai dgn majlis.. kan.. :)

    tapi paling cantik belon bunga gergasi kita laaa.. hihihihihii..

    ReplyDelete