Rugi tak update kat blog

Rugi tak update kat blog | Aah rasa rugi pula tak update story kat blog. Cerita 2014/2015 banyak. Kalau rasa lupa apa dah jadi, boleh tengok archive blog saja. 

Sebab tu sekarang mommy jadi rajin semula update blog. Tahu la nanti tahun 2019 apa mommy buat. Mommy sendiri dah lupa bila tak save kat mana-mana. Nak harapkan memory sendiri, hahahaha... Sekarang pun dah lupa, macam mana la beberapa tahun akan datang. 


Pagi ni mommy buat roti telur untuk sarapan pagi. 

Roti telur

Daddy siapkan anak-anak pergi sekolah. Kemudian daddy pergi kerja. 

Amal terjaga awal. Ahaa dia telah dipaksa tidur awal semalam. Pukul 10 mommy dah paksa semua tidur. 

Sekarang Amal dah tidur semula. Mommy hadap blog. Banyak kerja mommy ni. Banyak juga idea mommy nak update blog. Haha. Nantikan mommy irra yang rajin. Hehe

4 comments:

  1. sedapnya roti telur, baguih daddy pun tolong siapkan anak ke sekolah, mummy dah sarat :)

    ReplyDelete
  2. kan..mmg rugi la kalau tak update .. kalau tak da yg baca pun, simpan sebagai diari saja kan mommy. nnt anak anak la yg baca.

    ReplyDelete
  3. memang betul. 2018 banyak tak tulis. so terpaksa tulis entry throwback la gamaknya.hehehe

    ReplyDelete
  4. kat draft memang banyak x publish sebab malas. benda yang 2/3 tahun lepas heh.. adoi. betul tu.. update jadikan kenangan =)

    ReplyDelete