Cawan straw dan berus cuci straw

Anak ni kan dia suka benda baru. Mahal ke murah bukan dia tahu. Yang dia tahu benda tu dia baru dapat. Walaupun baju bundle不不不不

Kat kawasan rumah mommy ada kedai dua ringgit. Walaupun hanya RM2.12(termasuk GST), barangan kat sini sanga menarik. 

Mommy dah lama cari cawan straw ni. Rupanya ada kat kedai kawasan rumah je. 4 buah cawan ni RM2.12.. 
Cawan straw
Tapi tak sampai 24jam, satu cawan dah pecah. 
link
Biasa lah tu.. Nak kata apa lagi, benda dah rosak.. 
Seronok ada cawan straw
Untuk menjaga kebersihan straw cawan ni, mommy beli straw brush brand Pureen..beli kat tesco je..
Pureen straw brush
Sekarang cawan straw tinggal satu je kaler oren..hehehe berebut lah tiga beradik.. nak beli baru takde stok pula kat kedai dua ringgit tu.. Jadi lah kan untuk gembirakan hati anak...

6 comments:

  1. wah... menariknya... bgs ni tuk anak2

    ReplyDelete
  2. Biasa la tu budak2 memang suka benda2 baru ni

    ReplyDelete
  3. haha comel aje anak2 irra. seronok ada straw cawan ye

    ReplyDelete
  4. nasib rm2. boleh beli lagi nanti mommy

    ReplyDelete
  5. Kat rumah Nad pun ada :) Mak Nad belikan cawan straw ni utk adik2 sebab tengok mcm best minum guna cawan ni. Murah pun murah RM2 je kan hihi btw jemput singgah blog nad ye :D

    https://cerita-sigadiskecil.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Wah menarik! Boleh carikan untuk anak-anak :) TQ

    ReplyDelete