Jualan Penghabisan Stok Butik Aqid Aqila, Space U8 hingga 31 Mac 2017

Jualan Penghabisan Stok Butik Aqid Aqila, Space U8 hingga 31 Mac 2017 | Puasa dah tak lama lagi. Maka persiapan raya pun bermula. Ada antara kita yang teringin nak memakai pakaian mahal dari butik-butik tapi belum berkemampuan. Namun ia tidak lagi menjadi masalah apabila terdapat jualan penghabisan stok. Info penting buat wanita di luar sana, terdapat jualan penghabisan stok Butik Aqid Aqila, Space U8. Baju cantik-cantik dan dijual dengan diskaun 75%. Wowww!!!

Butik Aqil Aqila terletak di Space U8, Bukit Jelutong, Shah Alam sedang mengadakan jualan penghabisan stok gila-gila bermula hari ini. Mommy ulang, bermula hari ini, sehingga 31 Mac 2017. Mommy ingat esok mommy nak ke Butik Aqid Aqila setelah mommy usha facebook page mereka di fb.me/aqidaqila. Jubah cantik sangat dan dah berkenan sangat. Sanggup nak drive sendiri ke butik esok hari.
Jualan Penghabisan Stok Butik Aqid Aqila, Space U8 hingga 31 Mac 2017
Jualan Penghabisan Stok Butik Aqid Aqila, Space U8 hingga 31 Mac 2017
Ini merupakan antara baju yang ada 75% diskaun. Nak tengok banyak lagi dan puaskan hati kena lah ke butik. 
Material satin yang sedap dipakai
Sweetnyerr..mommy pon tak sabar nak pergi butik
Jualan penghabisan stok Butik Aqil Aqila
STOK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT 

Stok dah tak banyak tau.. So jom cepat-cepat pergi Butik Aqil Aqila. Jangan lupa mention korang tau pasal jualan penghabisan stok ni dari blog mommy, www.irrayyan.com

Mesti semua dah tak sabar nak beli baju raya tu... Jom pergi butik esok! Boleh pilih baju sama-sama dengan mommy. Ini alamat butik:-

BUTIK AQID AQILA
B1-19, FIRST FLOOR, 
SPACE U8, 
BUKIT JELUTONG, 
40150 SHAH ALAM

Selain daripada pakaian wanita berkonsepkan muslihah untuk golongan remaja dan dewasa, Butik Aqid Aqila juga menerima tempahan jahitan pelbagai fesyen.
Design 2016
Design 2016
Melihatkan rekaan baju tahun lepas, mommy tak sabar nak tunggu baju tahun ni. Sebelum tunggu baju baru, jom kita grab baju diskaun 75%. Jom!

7 comments:

  1. Nah cepat-cepatlah pergi serbu hoho

    ReplyDelete
  2. wahh..! boleh tahan juga pilihan yang ada.. :)
    jom serbu Butik Aqid Aqila..

    ...

    ReplyDelete
  3. Semua cantik ni kak irra.. Mabuk dah ni nak pilih. Hehe

    ReplyDelete
  4. Mmg geram je..lawa2 pastu murah lak

    ReplyDelete