Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort


Malam-malam mommy nak menggugat nafsu makan semua ^_*

Jom scrolling!

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort | Buah-buahan

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort | Cucur Udang

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort | Chocolate Eclair

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan Murah Sedap
Dessert Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Bersempena bulan Ramadhan tahun 2015, Bangi Golf Resort Restaurant dengan bangganya mempersembahkan Buffet Ramadhan yang bermula dari 21 Jun 2015 sehingga 15 Julai 2015.


Bangi Golf Resort Restaurant Sdn Bhd beralamat di No.1 Persiaran Bandar, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor, Malaysia

Zaman dah canggih, guna koordinat GPS sahaja.
Koordinat GPS : 2.95716N, 101.76518E
Lagi canggih search sahaja Bangi Golf Resort di waze, confirm sampai di hadapan lobi.

Sebarang tempahan & pertanyaan boleh hubungi + (603) 8925 3728 / + (603) 8210 0265

Waktu Operasi : 6.30 pagi – 9.30 malam setiap hari

Atau 

Email ke bgb.bangigolf@gmail.com

Seminggu sebelum puasa dah boleh buat tempahan. 

Tak sabar nak baca cerita mommy pasal lain-lain makanan yang ada dalam Buffet Ramadhan tahun ini, jom geledah Laman Web Bangi Golf Resort: http://www.bgrrest.com

Atau pun Facebook Bangi Golf Resort: https://www.facebook.com/BangiGolfResortRestaurant

22 comments:

  1. agar-agar kelapa yer yg second pic tu???lma tak mkn...sedappp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih femes dengan nama jelly kelapa :)

      Delete
    2. panas-panas kalau dpt jelly kelapa memang heaven lahhh kann.... ;)

      Delete
    3. sedapnye makan sejuk dimusim panas ni

      Delete
  2. Replies
    1. ye ke... banyak tu aneka pilihan :)

      Delete
    2. adoiiiii.. rugi arr PCL... :p

      Delete
    3. ala, rugi r PCL.. kena g lg laen kali ni..

      Delete
  3. sedappp..jom berbuka sama-sama nanti guna voucher hihihih

    ReplyDelete
  4. menggodanya desert, cn klu mkn dkt tmpt mcm ni mmg akan cari desert dulu ;)

    ReplyDelete
  5. aduhaiiiii... tengok cara presentation tu pun dah menggiurkan... kalau betul2 buka puasa nanti mcm mana lah agaknya.... hehehhehee... :)

    ReplyDelete
  6. Geram je tgk juadah kuih muih tu .. banyak sungguh menu menarik, yang jenis western pun best ...

    Saya merasa beberapa menu di Buffet Ramadhan BGR 2015 ni... alhamdulillah, saya boleh berikan 8/10 sebagai pilihan terbaik untuk berbuka puasa.

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaa tgk dessert ni mmg tak boelh tahannnn

    ReplyDelete