Pemenang Giveaway Ramadhan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua rakan-rakan blogger mommy Irra. Hari ini mommy Irra umumkan pemenang Giveaway Ramadhan by irrayyan.com yang julung kali diadakan. Giveaway pertama yang mendapat sambutan sebanyak 27 orang: Senarai Perserta Giveaway Ramadhan irrayyan.com.

Alhamdulillah. Sebuah permulaan buat Blogger baru seperti Mommy Irra yang sudah masuk 3bulan 3hari berblogging. Terima kasih kerana memberi sokongan setia dan padu buat Mommy Irra. Maafkan mommy Irra di atas kelewatan. Janji nak umum 27/7/2014, sehari sebelum raya Aidilfitri, Hari ni raya yang ke15 baru siap. Berzaman mommy Irra nak buat walaupon dah ada dalam draft. Maafkan mommy Irra ya. Mood betul-betul kelaut teruk sangat kerana kehadiran si kecik(sangat kecil) tapi dah mempengaruhi seluruh kehidupan mommy Irra. Pasti ibu-ibu memahami keadaan mommy Irra ni..


PERTAMA
Zurnie Irmani

KEDUA
Qaseh ku

KETIGA
Yumida

KEEMPAT
Mastura Aziz

KELIMA
P.R.I.N.C.E.S.S

KEENAM
Corat Coret Pink Ummi

KETUJUH
Gogeous Lover

KELAPAN
INILAH REALITI

KESEMBILAN
Kaki Travel: From Malaysia to the World with Khairuddin

KESEPULUH
Zaujah Naza

Tempoh seminggu(11.08-18.08) mommy Irra bagi buat pemenang untuk emailkan detail seperti di bawah:

Tahniah buat semua pemenang yang dipilih oleh daddyG menggunakan random.org.

27 comments:

  1. alhamdulillah.. hihi.. nt anis email kak ira oke.. :)

    ReplyDelete
  2. tak lupa juga.. tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. alamak, x terpilih. xpela, xde rezeki. tahniah kepada semua pemenang ^^,

    ReplyDelete
  4. ahamdulilllah de rezeki menang...nti sy anta details

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..makasih bebyk buat akak n hb
    tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  6. as salam kak, td ada try hantar details ke email. tp mcm bermasalah nak sent.

    Delivery to the following recipient failed permanently:
    mommyirra@irrayan.com

    blh akak bg id fb akak. nanti yumida try submit melalui situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Email tu salah yang. Mommyirra@irrayyan.com
      Double y tu yumida buat satu ja y

      Delete
    2. oh ye ke..hihihi..sorry2x
      dah submit kat email td
      thanks respon dgn cepat :)

      Delete
  7. Tahniah semua. Insyaallah next time giveawaya aRz join

    ReplyDelete