i-City Water World Shah Alam

 Kenangan di i-City Water World Shah Alam pada 18-12-2012
<biar gambar berbicara>


Masa ni i-City Water World baru lagi dibuka. 


Kami antara yang terawal sampai. Kaunter pon tak buka lagi. Pelampung pon free je.


Adam Rayyan nganga nak minum air la tu :D




Takut-takut tapi layan :)



Nampak macam tak ramai sebab kami kan sampai awal.



Adam Rayyan baru dapat kaki. Haha jalan saja.




Seronok sangat main air.



Times up! Lama sangat awak main air.



Bila hujan. Semua kena naik atas. 


Syok giler ombak dia. Memang rasa macam kat tepi pantai.


Sepupu-sepupu Adam Rayyan bercuti sekolah di rumah Mommy.



Tak puas-puas budak-budak ni main.


Mainan lain ada. Tapi budak-budak ni pon tak cukup ketinggian sama. Apa pon kat sini sangat best. Paling best bila air pasang. Pelampung di tolak-tolak dek ombak.


Masa ni tengah preggy Anis Insyirah. Hehe tak perasan pon kan?







Kami masuk 9.30 pagi, balik 5.30 petang. Giler best!! Banyak lagi gambar. Mommy letak yg ni jela. Kena datang sendiri rasai. Ini Water Park yang terbaik!!!


 MOTIF: bila daddyG tengok entry ni, tergerak hati daddyG nak bawa mommy, Adam Rayyan dan Anis Insyirah g waterpark lagi. Teringan yang amat amat dah.

13 comments:

  1. Replies
    1. Best sgt YS. Mak dia yg teruja main air..kecik2 xpenah g water park :D

      Delete
  2. Sukanya adam dpt main air, auntie Jm nk nengok ni pun rasa nk terjun jgk heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pas raya nnt auntie JM datang la sini..kita main theme park sama2..hihihi syok tau auntie

      Delete
  3. wah... nasib baik tulis 2012... ingatkan bulan puasa terjun kolam haha :>)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi...panas2 pulak tu..sedap kan dapat terjun kolam..hihihiii

      Delete
  4. Sekarang ni mesti ramai orang kan? Btw, akak ni nampak muda betul. Tak tahu pun akak dah tengah preggy time tu. hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh... waterpark mmg tempat santai2 sekeluarga yg menyeronokkan.. asalkan anak2 tak demam je sudahlah kan hahaa.. :D

    ReplyDelete
  6. sy xpernah pergi lg kt sini

    ReplyDelete
  7. anak2 suka kalau bawak main air.
    kami pon dah gi sini tawun lepas.

    ReplyDelete
  8. seronoknya tengok diorang main air. dah bertahun tak pergi mandi kat waterpark. hahaha.

    comellah sis. macam budak universiti lagi pun ada. heh. ^^,

    ReplyDelete