Jus Qalbi Al Ehsan stabilkan kolesterol

Assalamualaikum...mommy baru-baru ni amalkan Jus Qalbi Al Ehsan.. Bila terima je Jus Qalbi, terus berebut dengan anak-anak nak buka bungkusan parcel. Sekali buka kotak je dah bau herba. Bau paling kuat adalah bawang putih.

Selfie first!
Mommy dan Jus Qalbi Al Ehsan
Adik amal pon sibuk nak bergambar juga.. Kini adik Amal dah pandai.. Asal parcel datang je dia sibuk nak buka dan bergambar juga.. Ok pasni boleh ambil alih tempat mommy...
Amal, model cilik .:P
Kotak Jus Qalbi sangat cantik dan eksklusif. Seeksklusif produknya tak? Mari baca lagi ...
Jus Qalbi Al Ehsan
Untuk mendapatkan kesan yang bagus, mommy dinasihatkan oleh pihak Jus Qalbi untuk minum 1 sudu pagi dan 1 sudu malam. Pagi sebelum sarapan pagi dan malam sebelum tidur.
Gunakan sudu plastik kerana ada madu di dalam Jus Qalbi

Apa menariknya tentang Jus Qalbi?
Jus Qalbi adalah produk terbaik untuk membantu menstabilkan kadar kolestrol dalam badan. Jus Qalbi diperbuat daripada 5 gabungan bahan-bahan semulajadi seperti Lemon, Madu, Halia, Bawang Putih & Cuka Epal. 

Haaa korang tahu tak badan kita mempunyai kolesterol baik dan kolesterol jahat? Bila kolesterol jahat menguasi badan kita, penyakit pon cepat datang. Nak tau lebih lanjut pasal kolesterol baik dan jahat boleh baca entry mommy Apa Yang Anda Perlu Tahu Fungsi Kolesterol

Jangan ingat anda kurus, kolesterol dalam badan anda dah stabil. No. No. No. Nak tahu kadar kolesterol boleh buat medical checkup di klinik. 

Mencegah adalah lebih baik dari mengubati. Maka, mari lah kita amalkan gaya hidup dan pemakanan yang sihat. 

Pengambilan supplemen semulajadi seperti Jus Qalbi merupakan salah satu alternatif yang baik untuk kesihatan badan kita. 

Jus Qalbi dibuat dari bahan semulajadi

Jus Qalbi boleh membantu:-
šŸ”¹Mengawal kadar kolestrol
šŸ”¹Mengelakkan masalah serangan jantung.
šŸ”¹Mengelakkan terkena stroke.
šŸ”¹Melancarkan peredaran darah.
šŸ”¹Melegakan salur penafasan & asma.
šŸ”¹Mengawal gula dalam darah.
šŸ”¹Menambah tenaga & mencergaskan.
šŸ”¹Memudahkan poses penghadaman.
šŸ”¹Menghilangkan rasa kebas2/semut2.
šŸ”¹Mencairkan lemak & menguruskan badan.
šŸ”¹Meningkatkan sistem imunisasi badan.
šŸ”¹Mencairkan kahak, sakit tekak/batuk.
šŸ”¹Membuang angin dlm badan.
šŸ”¹Melegakan sakit2 sendi.

Jika ada yang berminat untuk membeli jus Qalbi ini sebagai minuman supplemen kesihatan, boleh buat tempahan di FB PAGE OFFICIAL JUS QALBI iaitu: JUS QALBI AL EHSAN. Atau boleh juga order Jus Qalbi di website algaepark.com.my/product/jus-qalbi-al-ehsan/

Jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan, boleh hubungi pihak Algae Park Sdn Bhd
No.80A, Jalan Renang 13/26 Seksyen 13, Shah Alam.
03-5511 4366
HP: 017-7300366 & 017-3730366
atau 
email di official@algaepark.com.my.
Follow Instagram @qalbialehsan

Apa tunggu lagi? Jom nyah kolesterol jahat! Sihat dan cantik luar dalam.

6 comments:

  1. Nice... masalah kolestrol ni mmg masalah sejagat... Hihi

    ReplyDelete
  2. Risau pasal kolestrol ni.. Kadang boleh sakit kepala pening tetiba. Jus qalbi menampakkan kebagusannya mengawal kandungan koleatrol jahat dlm badan..terbaik!

    ReplyDelete