Daftar keahlian baru AFB sekarang!

Assalamualaikum.. Mommy dah buka pengambilan blogger baru untuk sama-sama sertai AFB.

Apa tu AFB?
AFB adalah autofeedblog.

AFB Network

Apa tu autofeedblog?
Feed entry di blog secara auto dan berjadual.

Berjadual?
Feed akan bertukar setiap hari sesama ahli AFB.

Contoh:
Hari ini 5 latest entry blog www.irrayyan.com berada di AFB FEED blog A.
Esok pula akan berada di AFB FEED blog B.
Lusa akan berada di AFB FEED blog C.
Kitaran sehingga habis semua ahli yang ada.

Buat masa ini AFB mempunyai keahlian sebanyak 28 blogger.

Di blog akan berautofeed. Di samping itu kami di AFB akan berkongsi mengenai mengenai SEO, SEO blog, Google Analytics, Adsense, Template blog..


Penyertaan ahli baru mempunyai terma dan syarat yang perlu dipatuhi. Nak tahu lanjut boleh whatsapp mommy 013-3560192

11 comments:

  1. macam menarik je.. blogshop boleh join ke sis?

    jemput singgah blogshop saya, intai2 shawl, blouse..

    http://mymodestycloset.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. hi kak irra. hehe ooh dah tukar ke efg.

    ReplyDelete
  3. Baru nk mula belajar cara berblog dgn betul...

    ReplyDelete
  4. nak join juga, apa syaratnya ye, macam best je

    ReplyDelete