Menggamit memori di Legoland Malaysia

Hari ni nak pergi Legoland. Mommy DaddyG Adam dan Anis dah pergi dah. Amal pon dah pergi masa dalam perut. Hihi. Jom tengok tengok gambar. 


Masa ni kami menginap di Hotel Legoland. Cantik betul warna bangunan Hotel Legoland ni.


Mak buyung masa ni sangat aktif. Tengah boyot kau berjalan sana sini. Anak-anak aktif normal la. Suka sangat mereka jumpa mainan. Lupa terus mommy daddy.


Masing-masing di alam sendiri. Mommy kena perhatikan je dia berlari sana sini.





Kali ni kita tak masuk pon hotel Legoland. Jadi ntah jumpa ntah tidak giant lego ni.


Manis je muka hero sebelah tu. Ingat lagi selepas bergambar tu dia tumpahkan air dalam train. Tak sah la tak tumpah. Air atau makanan. 



Dulu tengok je la mainan ni. Ibu mengandung tak boleh naik. Kali ni amacam? Tunggu nanti mommy update.

Hari Ahad baru ambil gambar di sini sebab hari Sabtu panas yang amat. 

2. MINILAND: Asia in LEGO Bricks




Adam Rayyan tidak ketinggalan bergambar dengan LegoMan

3. LEGO CITY
Jom ke Lego City!


a) Rescue Academy


b) LEGO City Stage


c) LEGO City Airport


d) LEGOLAND Express



e) Boating School


f) The Shipyard


g) Junior Driving School


h) Driving School



4. LAND OF ADVENTURE

a) Lost Kingdom


b) Beetle Bounce


c) Dino Island


d) Pharaoh's Revenge


5. IMAGINATION

a) Buid and test


b) Observation Tower


c) Lego Studio


d) Kids Power Tower


e) Duplo Express


f) Duplo Playtown




6. LEGO KINGDOMS

a) Castle Stage


b) Merlin's Challenge


c) Dragon Apprentice


d) The Dragon


Yuhuuu bestnya kalau dapat main ni. 


e) The Forestmen's Hideout


f) Royal Joust


7. LEGO® TECHNIC

a) LEGO Academy

b) Technic Twister



c) Project X


d) LEGO MINDSTORMS


e) Aquazone Waves Racers 


Yang ni kita kena naik main tau Adam.






Kali ni kalau ketinggian Adam lepas, mommy nak ajak adam naik yang lagi best.  


Built-A-Raft River


Imagination Station


Joker Soaker


Brick Blaster


Splash 'N' Swirl


Wave Rider


Tidal Tube


DUPLO Splash Safari


Red Rush


Twin Chasers


LEGO Slide Racers


Tak sabar nak main semua ni. Mu tunggu aku datang Legoland! Dengan adanya entry ni, boleh plan well untuk aktiviti ke Legoland kali ini. 

8 comments:

  1. jelesnya. jelesnya. jelesnya. huwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Morning...
    Seronoknya...nieyl x pernah sampai lagi...:)

    ReplyDelete
  3. Have fun mummy ira :D..Pernah gak ke sini dengan en.husband..tapi kitaorang rasa, legoland ni seronok kalau bawak budak2..if kita berdua je orang dewasa, tak best plus game2 kat sini tak baper menarik sangat la..my personal opinion..

    ReplyDelete
  4. wah,kemain byk permainan dia yer..berbaloi pergi ni.. nnti nak pergi jugekkkk...

    ReplyDelete
  5. bila laaa dapat merasa masuk Legoland ni kan.. errrmm.. InsyaAllah ada rezeki anak2 nanti dapat la pergi.. :)

    ReplyDelete
  6. Warna-warni dan banyak aktiviti. Sesuai kalau bawak keluarga yang ada anak kecil tapi tak sesuai kalau anak kecil yang ramai. Mau pokai dibuatnya.. hehehe..

    Nice blog.. :)

    ReplyDelete