Rafhan bertunang

Siapa Rafhan tu?


Biru hantarannya


Bila bertunang ni?


Bertunang dengan siapa?


Dengan siapa lagi kan?


06-08-10


5 tahun lepas


Kaki selfie dari dulu :p


Alololooo tunangan encik Rafhan


Tanpa mereka, siapa lah saya.


Mommy dan daddyG bertunang pada tarikh hari ini, 5 tahun yang lepas. 


9 comments:

  1. nampak sedap cadburry tu. mesti godek-godek album lama terjumpa pic ni kan? hehehe.

    Jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Dah ada ank pun kn..

    ReplyDelete
  3. Selamat ulang tahun pertunangan...
    Cantik dan simple je irra..

    ReplyDelete
  4. alolo, comelnya kak irra, anak dah tiga pun still lagi comel macam dulu :)

    ReplyDelete
  5. amboi mommy throwback sweet moment ye :)

    ReplyDelete
  6. begitu lah masa terbang.... :)

    *masa tu tentu hati tengah berbunga-bunga kan.. nak masuk alam darah manis gituuuu...* ;)

    ReplyDelete
  7. Wah..dah tunang dah si Gomez ni/
    Nanti Gomez nak nikah mohon jemput saya.


    Yang Benar,
    Nota Purba

    ReplyDelete