Merah pipi adik dipicit abang

Hahaha tajuk. Kejadian semalam selepas balik dari teman mommy daddy pergi beli ayam kampung organik.


Adam Rayyan dah keluar kereta. Tapi takmo pose cantik. Tengok camano dah rupe kome tu.


Dia "nak Anis".. Maksudnya nak cium pipi  Anis Insyirah. Tapi bukan cium nih! Di picitnya pipi adik. 


Mommy memang standby camera sebab nak amik gambar dua beradik ni. Haha comel la pulak


Kenapa mommy biar je? Hihi adik pon layan je kan time ni


Sekali muka Anis Insyirah dah lain. Mesti Adam Rayyan picit kuat ni. Baru la mommy suh dia stop.


Uwaaaa nangis adik...merah pipi diaa

18 comments:

  1. alololo kesian dia... haha.. abang buat ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian adik ni..selalu la kena ngan abang

      Delete
  2. alololo biaselah picit picit pipi baby ni.. gewam :P

    CT ada buat giveaway yang pertama. sudi-sudikanlah tengok and kalau sudi joinlah sekali.
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe geram sampai merah muka adik

      Delete
  3. comelnyee due2.. eh eh adam rayyan ade pakai inai eh..hihi..comel.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tgk mommy dia pakai inai, dia pon nak jugak. hehe

      Delete
  4. Abg syg adik tu so cute lah 2 beradik nie :-)Ab

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang adik dibuli2...hehe kesian adik selalu kena ngan abang...

      Delete
  5. Awlololo. Adik macam redha je. haha

    ReplyDelete
  6. Hehee... kelakar pulak adik kena picit2... comel je, geram pulak tengok.. :D

    ReplyDelete
  7. haha.. sayang sangat agaknya sampai dipicit macam tu sekali. ^^,

    ReplyDelete
  8. Geram kat adik die la tu..
    Sama dgn anak2 kat rumah ni..gemar picit pipi adik dia.

    ReplyDelete
  9. Kesiannya. Mungkin tu cara abg bermanja dengan adik

    ReplyDelete
  10. ya allah.. hahaha mula2 ok lagi lepas tu kemain dya picit ye.. :p

    ReplyDelete