Kad Raya dah siap! Nak pergi pos hari ini


Alhamdulillah..
Siap dah semua kad raya. Hari ni 11 / 7 / 2014 nak serah ke pejabat Pos Malaysia. Abam posmen sila hantar cepat-cepat dekat pengunjung setia irrayyan.com.


Kad Raya pon posing sakan dulu sebelum bertukar tangan. Hehe


Buat 63 orang pengunjung setia irrayyan.com. Seorang je yg Mommy Irra tak dapat hantar sebab tak ada alamat. Tapi kalau diberi alamat, insyaAllah akan pos jugak seperti yang dijanjikan. 


For the first in foreverrrrrr(macam princess ana nyanyi dalam frozen)...Mommy Irra beli dan pos kad raya banyak-banyak macam ni..

Kawan-kawan blogger yang disayangi, kalau dah terima kad raya please inform mommy Irra ya. Thank you so mucho. 


With love,
irrayyan.com

31 comments:

  1. wah..ramainyee mommy..hihi.. sape tu yg tak ade alamat??hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis la. Kak irra dh cek kat trash. Control F. Tak ada email apa2 dr anis. Kak ira ada email anis dh guna email address kat blog, xde reply gak..anis, email kan nama n alamat ya..

      Delete
    2. hahah..anis ke? oke2 anis email balik..aiyakkk...

      Delete
    3. kad raya tuk anis dah letak kat peti pos..hari isnin diproses..

      Delete
  2. aaaa...bestnya! hehehe. can't wait any longer.

    btw, saya tag akak dalam giveaway ni. jemput join. ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wait wait please wait ya...akak irra nak join GA/segment lain cam semput pulak..hihi insyaAllah klu ada masa kak ira join ye...tenet pon problem sama kot..tenet slow

      Delete
  3. eh..tu alamat orang Banting ler yg teratas sekali ..haha /

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nampak je kan..ni kalau abam posmen tak nampak, siap laaa

      Delete
  4. yeayy xsabar nak terima tpy surt tu sampai kg xsampai tmpt keje ayie...
    ;((

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa kasi alamat kg? alaaa bila ayie nak balik kg?

      Delete
  5. wahhh nostalgia ek bila dpt kad rya..susah nk dpt skrg ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mommy Irra pon dah lama xdapat kad raya :p

      Delete
  6. yeay! tak sambar nak check posbox.. :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. berapa hari eh surat tu nak sampai?lupa nak tanya masa beli setem itu hari

      Delete
  7. bestnya...rugi la tak dapat...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mommy Irra buat 2hari je...klu buat lama2 mesti lagi tebal kad raya tu :p

      Delete
  8. Daha lama tak rasa dapat kad raya. semua wish gunakan email, facebook, sms, whasapp dan segala teknologi yang ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu nak kembalikan nostalgia..hehe

      Delete
  9. Banyaknyaaa! Thanksss akakkk! (k)

    ReplyDelete
  10. Woohoaaa .. banyakkkkkknyaaaa .. tebal . hahaha :D

    ReplyDelete
  11. Bestnya sbb mereka join GA ofcoz lah akak x dpt sbb x join

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan & dilancarkan segala kerja abam posman.. :)

    ReplyDelete
  13. seronoknya tengok kad raya bnyak2 mcm tu.. :o

    ReplyDelete