Iftar di Laqsana Ken Rimba Shah Alam


Semalam punya cerita. Berbuka puasa di Laqsana Artbistro, Ken Rimba, Shah Alam bersama kawan-kawan daddyG. Eh kawan mommy Irra jugak! Geng UiTM dihatiku.

Sampai2 aje uncle Halim sambut. Uncle Halim ni memang suka budak. Budak-budak pon suka uncle Halim jugak. Belum makan lagi dah bagi sign TERBAIKKK... Nak tau baik ke tidak jom baca sampai habis.


Bergambar dulu. Pucat muka orang puasa di hujung-hujung ni. Hohohoo


Meatball ni diorang buat sendiri tau. Nama penuh mommy taktau sebab tak tengok pon MENU. Hohoho camana nak buat food review ni? Tengok gambar pon jadi lah ye?


Kepak Ayam.


Chicken Chop.


Ini baru separuh makanan yang dah siap menunggu untuk dibaham. Bahahahaaa... Anis Insyirah tengok jer


Spaghetti.


Meatball dalam ni. Pengajaran la buat mommy Irra. Selepas ini kena tengok MENU. Snap gambar menu. Padahal semalam lepak lama. Tapi tak teringat dan daddyG pon tak ingatkan. ahahaa daddyG jugak yang salah kann...


Kawan-kawan yang dah lama tak jumpa..Ceria wajah-wajah mereka..


Fatin Hanani dan Anis Insyirah.


Mommy Irra bergambar kenangan bersama Wanie.


Mommy Irra bergambar kenangan bersama Zati.


Mommy Irra bergambar kenangan bersama kak Rina.


Mommy Irra bergambar kenangan bersama Kak ikha dan Ummi.


Bergambar kenangan ramai-ramai. Iftar 2014 | Laqsana Artbistro


Makanan dia memang TERBAIKKKK!! Apa apa pon kena cuba sendiri baru tau :D

Makanan yang lain dari yang lain di sini adalah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Burger Kaler


Fuh kaler kaler... camano nak makan ni...

Ini pon antara yang menarik.


Nak tengok banyak lagi gambar boleh klik FB diorang ni.

Mommy Irra bagi map sekali. Senang je nak pegi ni. Laqsana ni ada delivery jugak tau. Tapi area Shah Alam ja klu tak silap...



24 comments:

  1. Sorang pun tak kenal hehhe
    Sedap aih menu yang ada.

    ReplyDelete
  2. waaaaaa... bestnya tengok burger kaler tu!!!!!!!! >.<

    kalau mommy irra kata kat orang yang mommy irra ni budak sekolah pun, mesti orang percaya. nampak muda. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehee....untung jadi kecik ni..hihi

      Delete
  3. nampak sedap sungguh makanan tu mummy Irra (o)

    ReplyDelete
  4. Kan dh ckp anak2 irra ikut rupa ayahnyer heeee
    Bestnya dpt iftar ramai2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh bukan yang dukung anis tu ke ahah matilah salah orang rypanya daddyG pemalu ehhh

      Delete
    2. Bukan. Hehe. Dia xmo org kenal dia. Hahaha

      Delete
  5. colourfulnya beger dia yer :-)

    *btw, nanti singgah tgk entry first di blog saya sebelum pukul 12 tengah malam ini yer...

    ReplyDelete
  6. yang burger kaler2 tu nampak menarik sngat :)

    ReplyDelete
  7. ooo dekat padang jawa ya... boleh trylah kalau KM pergi sana... berger ituuuuuuu... aish tak tau nak cakap apa... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irra xlalu tgk beger kaler2. Hihi tapi mlm td diorg xorder beger...dia punya meatball boleh lawan ikea

      Delete
  8. Fuyoo..best je tengok western food. I like!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Saya pon xlalu nak mam. Haha tengok saja burger tu. Meatball dia marbeles.

      Delete
  10. Huishh. nampak sodapp botul. hhe. Kak Irra ni comel and nampak muda betul. Jeles nii :P

    ReplyDelete
  11. makaihhhh roti kaler turquoise gituuuuu x-)

    ReplyDelete
  12. lama xmkn western food...burger kaler tuh i like

    ReplyDelete