Borong di GM Klang

Hasil rembatan hari ini. Dah lama sangat mommy Irra teringin nak dapatkan tikar ni. Tebalnya 2cm. Senang nak cuci klu tumpah apa-apa. 


Misi daddyG adalah mencari iPhone 4S cabel charger. Tengok daddyG memborong sakan. Kalau dahulu, Adam Rayyan punca rosaknya cabel ni. Sekarang gandingan abang dan adik pulak merosakkan cabel. Adam Rayyan suka cabut wayar cabel setiap kali mommy pasang. Anis Insyirah pulak masukkan wayar kabel dalam mulut. Tak sampai sejam terus kiok takleh guna dah. Huhuu


Lepas tu beli seluar Adam Rayyan. Seluar yang masih boleh dipakai hanya ada 2 helai. Yang lain dah senteng bangat. 


Sempat beli baju kat Anis Insyirah. Mommy beli baju sangkut-sangkut ja.


Kami keluar jam 2 petang. Sampai rumah jam 7 malam. Pengajaran hari ini. Plan masa dengan betul. Uwaaa baju raya mommy bila nak beli? Baju melayu Adam Rayyan ngan baju kurung Anis Insyirah wajib beli ke? Hahaha

26 comments:

  1. cute nya baju anis insyirah ^^
    adam rayyan mesti hensem bila pakai seluar jeans tue nanti ..konfem ..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe susah gak nak pilih baju raya..dalam kepenatan n haus...tgu raya kita tgk adam rayyan hensem ke..hehehe

      Delete
  2. Eh, cantik betul kaler baju Anis. greyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaler rahsia. Hihi tunggu raya baru boleh letak kaler :p

      Delete
  3. wah ira... borong sakan... kable tu nk buat apa beli byk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat spare. Klu kat kedai biasa paling murah dpt rm17 je.

      Delete
  4. Akak pernah ke GM klang tu klau beli borong baru dpt rega murah
    Irra x beli apa2 ke semua brg anak2 dan daddy G je :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ira dpt tikar ngan cable charger iphone :p
      Nak shopping baju ira xdan tadi...nk cari seluar adam rayyan aje berjam2.. Berapa kedai masuk...test2 xbeli..haha mesti hangin je kan org yg melayan tu..

      Delete
  5. tengok baju kurung dan baju melayu budak murah di Jusco. Mak aih kabel. Borong sampai lebam ni.
    Berapa tikar tu? Hari tu mencari jugak. at last beli kat mydin ja. cuma nipis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat jusco berapa harga? pkns baju melayu rm49. kat PAS ada satu kedai tu harga ok. GM klang xjumpa baju melayu pon. tikar rm70. yg nipis rm10..tapi ni tebal sungguh..puas hati la beli

      Delete
  6. cm best je.tringin nak g tp takut sesak biasa la dgn ank kecik..cian..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sesak sini. kat bangunan ada 3-4tingkat..pastu kedai2 lama yg satu tingkat pon buka juga..luas n penat nak jalan jela..

      Delete
  7. banyak nya borong wayar kabel tu. :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah tauuu..kena pergi sendiri..mesti borong camtu jugak..hehehe

      Delete
  8. Replies
    1. parking penuh pegi ritu...tapi xsesak sgt sbb bahagian lama yg 1 tingkat pon buka jugak..

      Delete
  9. wah wah.... dah lama rasanya tak memborong dekat situ. hehehehe. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu nak borong2 elok g sini kan...sakit hati kedai2 biasa harga cable rm8 diorg jual rm17-20...

      Delete
  10. pehh..memang borong habis ni nampaknya. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah en titan...tak percaya kena try p..hehe

      Delete
  11. Wahh... dah ready baju2 raya... alhamdulillah. Taklah terkejar2 nanti kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju melayu baju kurung takdak lagi ni..huhuhu

      Delete
  12. Seronok tau bila belanja pakaian anak2 ni ..TERUJA kan kan kan .

    ReplyDelete
  13. Waaa ..mana boleh tak beli kenala beli ..kesian diaorg ............Beli jgn tak beli

    ReplyDelete
  14. gegurll pakai baju sangkut2 je baru seksi.. aumm :D

    ReplyDelete