Pelancaran EFG AUTO-SCHEDULE FEED

Exchange Feed Group


EFG merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog melalui perkongsian feed link di blog yang terlibat. Setiap blog yang join secara langsung pautan feed blognya akan terpapar di blog lain mengikut jadual yang dipersetujui , ini dimaksudkan pertukaran yang membantu meningkatkan trafik blog secara sihat melalui ukhuwah blog/ blogwalking dan belajar teknik untuk meningkatkan prestasi blog ahli.

Selama ini exchange feed dibuat secara manual setiap hari. Namun Exchange Feed Group semakin 'havoc' dengan ada nya AUTO-SCHEDULE FEED yang di lancarkan pada hari ini. 12 Jun 2015.

Pelancaran EFG AUTOFEED Exchange feed group irrayyan.com
EFG FEEDS 11/6/2015

Terima kasih daddyG yang sentiasa memudahkan kerja mommy Irra. Mommy tak perlu nak buat jadual feed lagi.

Pelancaran EFG AUTOFEED Exchange feed group irrayyan.com
EFG Schedule 11/6/2015

Ini jadual semalam. Semuanya dah diprogramkan oleh daddyG.


Ini pula jadual hari ini. Mommy juga tak perlu nak pantau EFGiers dah tukar feed atau belum.

Pelancaran EFG AUTOFEED Exchange feed group irrayyan.com
EFG Schedule 12/6/2015

Taraaaa... EFGiers tak perlu lagi nak tukar feed hari-hari. 

Pelancaran EFG AUTOFEED Exchange feed group irrayyan.com
EFG FEEDS bertukar secara automatik apabila masuk tarikh baru

Terima kasih DaddyG!!! 

Selepas ini tiada lagi pertukaran feed secara manual, maka EFG memberi penekanan kepada perkara lain. Sekarang tengah berlangsung GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 dan mulai bulan ini, setiap ahli EFG wajib update entry sekurang-kurangnya satu setiap hari.

Semoga blogger EFG semakin maju jaya dalam dunia blogging!

53 comments:

  1. hoyeahhhhh!!!!thankyou daddyG dan BOD efg! muahh ciked dan banyak cikedd hehehe

    ReplyDelete
  2. wah best nya Irra..hari2 tukar feed blog..nak join jugakkkk..

    ReplyDelete
  3. Thank you daddy g yg genius memudahkan segalanya.. yerbaikkk

    ReplyDelete
  4. Programmer system EFG terbaik, hasil usaha yg tak ternilai utk kami sefamily efg. Syabas dan T.kasih banyak utk husband n wife daddyG Irra.

    ReplyDelete
  5. Tak sia2 join EFG...ada BOD, ada cikgu2 dan juga daddyG...alhamdulillah ada jer perubahan utk efgiers...

    ReplyDelete
  6. tahniah!!! semoga EFG terus menjadi yang terbaik....

    ReplyDelete
  7. Tahniah.Semoga irra & Efg team terus maju..

    ReplyDelete
  8. Daddy G hebat. Thanks Mommy Irra & Daddy G =)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. alhamdulillah semakin meningkat prestasi EFG

      Delete
  10. 031 here.... proud to be part of efgiesss

    ReplyDelete
  11. Terima kasih semua warga #EFG , Irra & Daddy G

    ReplyDelete
  12. efg009 sini, so proud of our new system, kecek mat saleh kat mommy and daddyG, Tahniah EFG awesome.

    ReplyDelete
  13. terima kasih daddyG untuk sistem yang daebak ni, sgt2 memudahkan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayat mana erk?...erk..daebak tu KG tak reti guna la

      Delete
  14. tenkiu daddyG yang sangat supportive !

    ReplyDelete
    Replies
    1. aip2...along...tetiba tukar pengerusi ker pengetua

      Delete
  15. saya efg020 ingin mengucapkan syabas dan tahniah kepada kak irra & hasbeng sebab berjaya buat autofeed!..efg bukan sembang kosong:)

    ReplyDelete
  16. terima kasih daddyG n irra....dgn ni tak terkejar2 masa nak feed..tapi kena up entri selalu la...EFG memang terbaik..

    ReplyDelete
  17. EFG043.. Alhamdulillah thankz DaddyG dan Irra.. Autofeed ni sgt dihargai... Syabas...

    ReplyDelete
  18. tahniah EFG..yeahhh...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  19. TQ daddyG. memang hebak! terbaik boh!

    ReplyDelete
  20. daddyG dan mommy hot memang terbaikk..

    ReplyDelete