Jom Wangi Dengan De'Xandra Perfume di Hari Raya

Assalam semua… Raya nanti, dah pakai baju cantik, tudung cantik, tp x WANGI….

Haaaa… ape lagi??? Jom lah wangi dengan De’Xandra Perfume… X mahal pun korang… RM65 je sebotol…

Apa Itu Perfume De'Xandra?

De'Xandra perfume adalah perfume EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunya serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Diinspirasikan dengan PERFUME JENAMA ANTARABANGSA .

Dengan pengalaman jualan perfume ini, kami hanya membawa masuk perfume yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.

  • Produk bumiputra (halal)
  • Tahan Lama (more than 8 hours) 
  • Mudah di bawa ke mana-mana (ringan) 
  • Pati Original & Alkohol First Grade
  • Setanding Produk Antarabangsa
  • Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfume JENAMA ANTARABANGSA 
  • Boleh dibawa solat 
  • READY STOCK
  • Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia 
  • 35ml , EDP Ada 32 jenis wangian untuk perempuan…


De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama
De'Xandra Perfume untuk Perempuan

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal
De'Xandra Perfume untuk Perempuan

Untuk lelaki pula, ada 20 jenis wangian...

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal
Perfume De'Xandra untuk Lelaki

Artis pun pakai De'Xandra tau...

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal

X caya ke perfume ni best??? Jom tengok apa kata De'Xandra user ni...

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal

De’Xandra Perfume murah perfume  tahan lama halal

Haaaa ape lg???? Jom lah order...
.......................................................................................................................
Email: ilyani.ruslan@gmail.com
SMS/Whatsapp : 012-2181253
Instagram : @ekyanie_store
FB Page: Ekyanie Store
Website : www.ekyanie_store.shoppy.my
.......................................................................................................................

30 comments:

  1. wangian yg tahan lama. salah satu ciri yg saya suka ada pada perfume selain wangian yg memikat. Berbaloi dila di beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Memang berbaloi sis :)

      Delete
  2. mama harraz suka miracle. papa harraz suka dunhill blue......

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..papa mama harraz pon guna deXandra?

      Delete
    2. ooo..banyak jenis jugak ehh. menarik! :)

      Delete
  3. sy pkai jugak.. memang wangi..

    ReplyDelete
  4. Kalau nak jadi dealer bole ker..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh. Contact yani 012-218125

      Delete
    2. Tertinggal satu nombor
      SMS/Whatsapp : 012-2181253

      Delete
    3. Boleh sis... contact sy ye 0122181253

      Delete
  5. suka perfume yang bau dia manis jer.. tak kuat sangat baunya

    ReplyDelete
  6. waahh..!! nama-nama wangian nya pun bukan main lagi... hehehehhee... :)

    ReplyDelete
  7. DAEBAK minyak wangi ni.. artis pun penggunanya..... Memang SUPER DAEBAK..

    ReplyDelete
  8. Menarik nie. Yang penting boleh bawak solat...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. menarik menarik produk ni bila kekny hadiahkan untuk syira :) :)

      Delete
    2. mmg menarik sis... try lh satu :)

      Delete
  10. 'Mewangi' gituhh..macam best je perfume ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh try sis... jom beli dgn saya :)

      Delete