Outdoor Kids Swimming Pool


Siapa tak suka main air? Adam Rayyan dan Anis Insyirah sangat suka main air. Tapi selama ni main dalam bilik air jela kan.


Masa Adam Rayyan kecik dulu ni, berapa banyak pool dah daddy beli. Ada 3 kot. Semua dah tak ada.


Kesian Anis Insyirah. Ini kali pertama mandi pool. 


Dah satu tahun tiga bulan baru Anis Insyirah merasa mandi pool. Daddy baik hati belikan outdoor swimming pool ni. 


Tapi daddy pesan sebulan sekali je. He he. Melambung bil kang!


Syok noo Anis Insyirah!


Kalau tertutup mommy pon nak mandi sekali. Panas kot cuaca. Mommy jeles kot. Mommy jadi photographer je. 


Korang jeles tak? Ha ha ha 



9 comments:

  1. alololo.... comeinya anak akak....comei anis Insyirah mandi.

    ReplyDelete
  2. rumah akak tak der laman nak letak pool mcm tu..tp ada beli satu yg kecik sikit boleh muat 3 orang budak dlm tu..zauj akak letak kt ruang dapur berdepan dengan bilik air..janji anak2 dapat main air kt ctu tp lps tu akak ler yang teruk sbb kena mop hehehehe

    ReplyDelete
  3. Syoknya. Sue x de laman. Tp umah ada pool. Jarang ank2 mandi pool. Ikut mood jg depa ni.

    ReplyDelete
  4. saya pulak yg jelesss. hahahahah

    ReplyDelete
  5. Bestnye dorang mandi....berapa jam Adam dan Anis berendam ni Irra?

    ReplyDelete
  6. kalau auntysha ada kat situ, boleh join adam & anis buat muka tak malu, bley tak mommy??? huahua... memang jeles !! musim panas dan dehydrated sekarang ni mommy...

    ReplyDelete
  7. ishh jeles.. dah lame xmerase mandi2 mcm nie..huhu

    ReplyDelete
  8. teringat masa anak2 masih kecil memang selalu la pam pool gini..
    skarang dah besar sumer pakat segan dah :)

    ReplyDelete
  9. seronok la dorang dapat main air kan.

    ReplyDelete