Jual Kelambu Moden Saiz King



Kelambu Moden bersaiz King jenama Danko Field Elephant adalah kelambu moden yang berkualiti tinggi.

Ia sesuai dan mudah di bawa ke mana-mana. Ia mempunyai 2 pintu serta boleh diletakkan atas katil atau tilam. Boleh tidur di dalamnya sehingga 4 orang (2 dewasa dan 2 kanak-kanak). 

Kelambu khemah ini senang di bawa, ia akan terbuka seperti khemah dan tidak perlu tali untuk menggantung malah jika tidur menggunakan kipas, angin akan masuk dan tidur anda akan lebih selesa. 

Gunakan kelambu moden ini. Cegah denggi dan jauhi ngamuk Aedes dari mengganggu anda. 

Kelambu ini bersaiz 200x200 (King) dan berharga RM45(tak termasuk kos penghantaran). Beli sekarang sementara stok masih ada!

Sekiranya berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Mommy Irra samada whatsapp/sms di 013 356 0192 atau email ke beli@irrayyan.com.

10 comments:

  1. wah saiz besa.. selalu khas utk baby je.. hihi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Ada anak esok ni kena beli. Geram kat nyamuk. Boleh mengamuk tau

      Delete
  2. comel la kelambu tu. kalau kelambu pesen lama tu, melilit2 je talinya. teringat zaman kecik pakai kelambu.

    Jemput rakan blogger join segmen mudah ni: Klik: 4 POWER BANK UTK DI MENANGI !!!
    Menyediakan hadiah: 4 unit Power Bank 10,000mAh
    Jemput join kalau free :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelambu dulu2 tu irra xleh. Sbb tebal jadi lemas. Yg ni udara masuk.

      Delete
  3. Kelambu besar..ramai boleh tio sekali..senang kan..

    ReplyDelete
  4. saya dah ada satu..memang bagus sangt kelambu ni..tinggal je dalam kereta..sesak2 kat luar boleh guna..

    ReplyDelete
  5. Best kelambu ni...macam dok dalam pun ada...boleh la nak feel camping dalam rumah...hihih

    ReplyDelete
  6. balik kampung memang syiok laaa guna kelambu ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balik kg wajib ada kelambu. Nyamuk suka benar.

      Delete