La Gourmet Pressure Cooker

Bosan dapur kotor dengan periuk dan kuali yang banyak?

Bosan membersihkan kesan minyak dan berdiri di dalam panas ketika memasak?

Bosan menunggu makanan untuk memasak dan untuk mendapatkan makanan anda tepat pada masanya?

Jangan risau lagi!! La gourmet mempunyai penyelesaian untuk anda!!

La Gourmet Electric Pressure Cooker yang memasak 2 - 6 kali lebih cepat daripada memasak biasa! Ia adalah sukar dipercayai tetapi BENAR-BENAR, La gourmet menggunakan teknologi moden telah mencipta "9 peralatan elektrik" dalam satu periuk tekanan elektrik! Anda boleh memasak masak, stim, tumis, mendidih dua kali dan lain-lain walaupun 'mengukus' kek.

Ayat di atas mommy jumpa di facebook dan mommy dah translate ke Bahasa Melayu selepas La Gourmet Pressure Cooker berada di rumah mommy.

La Gourmet Pressure Cooker

La Gourmet Pressure Cooker, Turbo Roaster
La Gourmet Pressure Cooker
Mommy teringin lama dah nak ada pressure cooker. Sebabnya untuk mengempukkan daging. Geram masak daging tak pernah lembut. Liat. Lekat celah gigi. Akhirnya dapat sakit gigi akibat makan daging. 
Kebetulan mommy terbuka rancangan Astro Go Shop ada siaran langsung produk La Gourmet Pressure Cooker. Beli La Gourmet Pressure Cooker 6L dapat Turbo Roaster 12L. 
La Gourmet Pressure Cooker, Turbo Roaster
Beli La Gourmet Pressure Cooker 6L dapat Turbo Roaster 12L
Kebetulan juga payment Komaci baru masuk. Hurm kalau biar duit ni, takkan beranak pinak punya. Malah akan cepat habis. Maka mommy membuat keputusan untuk beli La Gourmet Pressure Cooker. 

Mommy cuba beli secara online, tekan tekan tak jadi. Mommy terus hubungi hotline Go Shop. Dapat! 

Call hari Isnin, barang sampai hari Khamis. 

Alhamdullilah. Dapat juga memiliki pressure cooker. 

Ada yang tanya mommy beli kat mana. Boleh tengok dekat link ni ya Lagourmet Pressure Cooker

2 comments:

  1. lepas ni masak jadi senang. size dia ngam2 ho comel. kan ade pressure cooker yang agak gabak ni kira okayla =)

    ReplyDelete
  2. Makin mudah la kije mommy iraaa.. lagi mudah ada pressure cooker ni

    ReplyDelete