Giant lego tak buat mommy sakit hati lagi

Budak-budak suka main lego. Pengaruh cerita lego dibawa ke alam nyata. 

Mommy dan daddy pernah belikan sekecil-kecil lego sehingga sebesar-besar lego.

Pasang lego 2 jam, tapi akhirnya terpijak serpihan lego di jalanan. Sakit kaki. Bertambah sakit hati. Sampai tahap mommy daddy kalau terpijak lego atau mainan akan buang terus. 

Mommy rasa nak beli giant lego seperti di Legoland. Mommy google cari harganya beribu. Wow. 

Satu hari mommy ternampak giant lego di timeline facebook. Harganya murah. Kualiti mungkin lain. Tapi dengan harga tu mampu lah mommy nak beli. 

Masuk je gaji mommy sebagai blogger, mommy terus belikan 2 set. 
Giant lego
Tak boleh la terpijak lagi giant lego ni. Besar gedabak ni takkan mommy takkan mommy daddy tak nampak lagi.
A post shared by Irra Irrayyan (@irrayyandotcom) on

Masalah terpijak lego tak ada lagi. 
Anak-anak pun seronok main. 
A post shared by Irra Irrayyan (@irrayyandotcom) on
Berminat boleh tengok kat fb page ni
https://www.facebook.com/momsandtotsmalaysia/

2 comments:

  1. hambik..mommy dah mengamuk..bapak besar dia bli lego..haha

    ReplyDelete