Promo AirAsia kembali!

Promo AirAsia kembali! Mommy belum pernah ke luar negara. Mommy pernah naik AirAsia ke Kelantan, Pulau Pinang dan Johor.

AirAsia buat promo Buy Now Fly Now AirAsia X ke
❤️Maldives
đź’šKaohsiung
đź’›Taipei
🧡Jaipur
đź’śShanghai
đź–¤Seoul
đź’™Busan
❤️Aukland
đź’šHonolulu



Booking Period: Now till 15 Apr 18
Travelling Period: Now till 30 Sep 18


Harga kau orang boleh tengok kat bawah:-
AirAsia ke Maldives
AirAsia ke Kaohsiung
AirAsia ke Taipei
AirAsia ke Jaipur
AirAsia ke Shanghai
AirAsia ke Seoul
AirAsia ke Busan
AirAsia #VacayWithAirAsiaX
AirAsia ke Auckland
AirAsia #VacayWithAirAsiaX
AirAsia ke Honolulu
Fare: RM209

Info lanjut di https://www.airasia.com

#VacayWithAirAsiaX #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #trip #holiday #tourism #tourist #airasia #irrayyandotcom #bilanakgmaldivesni #maldives #tiketmurah

6 comments:

  1. makin banyak airasia buat promo ni. btw terima kasih kongsi

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  2. Wau menarik! Nak sy review blog sis secara percuma? http://rinashrin.blogspot.my/2018/04/nak-review-blog-anda-percuma.html

    ReplyDelete
  3. wahhhh. siapa yang #travellover ni mesti bling bling mata tengok promo promo ni hehehe.

    ReplyDelete
  4. murahnyer tapi ni tanpa tax kan irra..nak kena pecah tabung ayam nii..hehe

    ReplyDelete
  5. haiz..sy nak pergi seoul tapi promosi sudah x ade sbb sy nak pergi pd Nov ni...

    ReplyDelete
  6. murahnya...kalau la ada byk duit berkepok-kepok mmg pergi semua lokasi tu...hihihi

    ReplyDelete