Promo AirAsia kembali!

Promo AirAsia kembali! Mommy belum pernah ke luar negara. Mommy pernah naik AirAsia ke Kelantan, Pulau Pinang dan Johor.

AirAsia buat promo Buy Now Fly Now AirAsia X ke
❤️Maldives
đź’šKaohsiung
đź’›Taipei
🧡Jaipur
đź’śShanghai
đź–¤Seoul
đź’™Busan
❤️Aukland
đź’šHonolulu



Booking Period: Now till 15 Apr 18
Travelling Period: Now till 30 Sep 18


Harga kau orang boleh tengok kat bawah:-
AirAsia ke Maldives
AirAsia ke Kaohsiung
AirAsia ke Taipei
AirAsia ke Jaipur
AirAsia ke Shanghai
AirAsia ke Seoul
AirAsia ke Busan
AirAsia #VacayWithAirAsiaX
AirAsia ke Auckland
AirAsia #VacayWithAirAsiaX
AirAsia ke Honolulu
Fare: RM209

Info lanjut di https://www.airasia.com

#VacayWithAirAsiaX #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #trip #holiday #tourism #tourist #airasia #irrayyandotcom #bilanakgmaldivesni #maldives #tiketmurah

4 comments:

  1. makin banyak airasia buat promo ni. btw terima kasih kongsi

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  2. Wau menarik! Nak sy review blog sis secara percuma? http://rinashrin.blogspot.my/2018/04/nak-review-blog-anda-percuma.html

    ReplyDelete
  3. wahhhh. siapa yang #travellover ni mesti bling bling mata tengok promo promo ni hehehe.

    ReplyDelete
  4. murahnyer tapi ni tanpa tax kan irra..nak kena pecah tabung ayam nii..hehe

    ReplyDelete