Food Storage Philips Avent

Pada bulan September tahun lalu Mommy ada join Philips Avent Breastfeeding Contest. Philips Avent berikan hadiah kepada 200 penyertaan pertama. Mommy salah seorang daripadanya. 

Pihak Philips Avent hubungi mommy untuk minta alamat. Mommy terus bagi tanpa berfikir panjang. Dapat apa, tak tahu lagi masa tu.
Bila posmen datang, mommy dah pelik. Eh tak ada pula mommy beli apa-apa.
Philips Avent | Ideal food storage for home and away
Teruja punya pasal mommy terus buka, ada food storage. Wah keperluan penting seorang ibu yang ada anak kecil. 
Bekas 240ml
Alaaa mommy nak guna buat apa ni? Anak-anak dah besar. Nak tunggu beranak lambat lagi hihihi

Klik link ini untuk info lanjut Philips Avent Ideal Food Storage for Home and Away 

9 comments:

  1. kalau tak nak boleh pass ke sini hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Sebab takde expired kita simpan dulu..kikiki

      Delete
  2. menarik dpt food storage ni ... tak nak letak makanan, boleh letak minuman anak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak. Menarik sangat.nak baby cepat๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ

      Delete
  3. sesuai ni untuk bawa bekal jajan anak-anak. boleh masuk fridge tak mummy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat. Nak simpan ebm ke. Nak letak makanan ke

      Delete
  4. Ana anak dh besar pun kalau dpt suka juga. Boleh masukkan macam macam dalam tu. Bekas pun bersaiz comel je. Senang selit dekat mana2

    ReplyDelete
  5. bestlah bekas tu pelbagai kegunaan tu... macam-macam boleh letak dalam tu!

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat food storage tu. Takpe simpan je boleh je guna untuk benda lain. Barang pun elok & berkualiti.

    ReplyDelete