Baby wipes Tollyjoy

Baby wipes Tollyjoy adalah antara baby wipes kegemaran mommy. Bau baby wipes Tollyjoy sedap. Tanpa pewangi.

Baby wipes adalah salah satu barang wajib mommy bawa ke mana-mana.

Baby wipes penting apabila sumber air jauh. Masalah bila tak ada air selesai bila ada baby wipes. Namun kalau ada hajat besar, minta maaf lah. 

Baby wipes penting apabila mommy malas nak mencari air. Bilik air/sinki dekat sahaja tapi mommy malas. Guna sahaja baby wipes.

Baby wipes Tollyjoy

Baby wipes Tollyjoy | Cuci tangan dan mulut anak selepas makan aiskrim
Mommy akan guna baby wipes untuk cuci makeup sebelum membasuh muka. Kalau mommy terus basuh muka dengan pencuci, kesan makeup seperti foundation, eyeliner dan mascara masih ada.

link
Ada jenama baby wipes yang bau tak enak dan tak mesra pengguna. Tak mesra pengguna ni seperti nak ambil satu tapi keluar banyak. Kan dah membazir pula. Ada yang baby wipes tu rasa kasar tak sesuai untuk kulit anak yang gebu. 

Jenama apa pun, baby wipes tetap sangat berguna kepada ibu-ibu. Mommy tak pernah lupa untuk bawa baby wipes dalam handbeg. 

8 comments:

  1. Mmg kalau ade anak kcik mmg bnda wajib ade dalam beg tangan time jalan2 . Ade je nak knaa lap.. Bestnye ade wipes tollyjoy rasa lebih bersih..

    ReplyDelete
  2. Marsha dengan baby wipes berpisah tiada. Brand Tollyjoy ni memang bagus. Dipercayai dari dulu

    ReplyDelete
  3. Dulu masa atin baby ade guna jenama ni..

    ReplyDelete
  4. Baby wipes ni wajib ada dalam beg. Banyak kegunaan especially dalam kereta dan semasa travel. Tp kena pilih yg betul2 baik utk kulit.

    ReplyDelete
  5. Baru 1st time dengar nama Tollyjoy ni. Heheh Baby wipe untuk parent perlu sangat nak bawa ke sana sini kan.

    ReplyDelete
  6. mak pun pakai wipes ni. sesuai dengan kulit anak.

    ReplyDelete
  7. pernah baca quote orang putih "Are you even a mom if you dont take your makeup off, clean your kitchen work surfaces with a baby wipe?

    haha

    ReplyDelete
  8. bagus baby wipes ni...banyak kegunaannya kan

    ReplyDelete