Pezzo Setia Alam Mall

Hari tu kami ke Setia Alam Mall. Tujuannya nak pergi padang dekat mall tu.. Memang nak ke padang akan parking dalam mall.. daddy tak bagi mommy parking kat tepi jalan dan daddy pon takkan parking kat luar.. 

Daddy bawa Adam Anis dan Amal pusing satu padang. Tak kuasa mommy nak ikut serta.. jenuh mommy sakit kaki pula nanti...

Dah selesai satu pusingan, kami pon kembali masuk ke Setia Alam Mall. Nak berjalan dari padang ke mall pon dah jauh.. sebab tu mommy tak ikut depa pusing padang tadi.. 

Masuk je dalam mall, daddy cari Pezzo. Daddy nak belanja Pezzo. Okeyy.....
Tak sabar nak makan pezzo
Mommy tak pernah makan Pezzo.. sedap ke? Tapi murah la untuk hari tu. Buy 1 free 1. So kita decide beli 3, dapat 6. 
Dia nak bawa juga
Bau macam sedap. Tapi daddy kata makan kat rumah. Haha daddy ni kan.. 
link
Bila dah sampai rumah, wajib lah mommy buat kerja lain dulu... Itu ini.. bila time makan, dah sejuk pezzo.. 
Pezzo 6 keping yang berlainan
Walaupun sejuk, habis juga. Ini kalau panas-panas, wajib sedap.. 

Rakan-rakan kat facebook kata pezzo adalah antara pizza yang sedap.. oooo

Pertama kali mommy tahu, pertama kali mommy makan... So boleh makan lagi lepas ni?

1 comment:

  1. Uuuuu sedapnya tengok gambar.. lapar pulak jadinya

    ReplyDelete