Rod Langsir D.I.Y tak perlu tebuk dinding

Rod Langsir D.I.Y tak perlu tebuk dinding | DaddyG cukup tak berkenan nak rosakkan dinding rumahnya. Dapur rumah pula pasang tile sampai ke atas. Jadi, jalan penyelesaian untuk memasang langsir adalah menggunakan rod langsir D.I.Y
Langsir dapur menggunakan rod langsir DIY
Langsir tu pon mommy beli di D.I.Y. Selama setahun 7 bulan, langsir dapur ni baru jatuh sekali. Kiranya rod tu sangat melekat dengan kuatnya. 
Bila langsir ni dipasang, tak nampak lah ruangan dapur... 
Dari jarak dekat
Lepas ni mommy nak beli rod langsir D.I.Y untuk buat tirai table top di dapur pula. Cantikkan dapur mommy pula...

9 comments:

  1. kalau kat kuartes ni pun sama.. malas nak menebuk lubang dinding

    ReplyDelete
  2. Kita tercari-cari cara nak buat...hihi...share la cara sekali=)

    ReplyDelete
  3. haritu nak beli tapi takut jatuh so cancel

    ReplyDelete
  4. bagus juga idea ni,.. tapi rasanya dinding mesti tiles kot kan, klu dinding simen biasa tu, boleh melekat ke rod ni.. tp mmg cantik, memudahkan dan tidak merosakkan, tu yg kena beli tuh..

    ReplyDelete
  5. Wow, serious? kalau dinding kapjr, boleh takk? nak tryy..please share more..ehhehe..tq infoo

    ReplyDelete
  6. menarik idea ni. tak perlu susah2 nak tebuk dinding kan...

    ReplyDelete
  7. Eh haah lah, nanti nak cari lah. Tq mommy good idea taklah buruk main tebuk tebuk

    ReplyDelete
  8. saya ada beli kat mr.diy.. senang takyah tebuk dinding lagi.. hehe

    ReplyDelete
  9. nak juga la mommy...cam lawa pulak ni

    ReplyDelete