Nu-Caffe Tongkat Ali Merapatkan Hubungan Suami Isteri

Nu-Caffe Tongkat Ali merapatkan hubungan suami isteri | Usia 30an mengundang sakit-sakit badan tak kira perempuan mahupun lelaki. Betul tak apa mommy katakan ni? Tak perlu cari contoh jauh-jauh, yang di depan mata ni dah nampak sangat. Sehingga terkesan kepada isterinya. Berbagai alasan si suami menolak si isteri. Jadinya si isteri mencari solusi kepada permasalahan tersebut. Akhirnya Nu-Caffe Tongkat Ali sampai di pintu rumah.
Berpanjangankah senyuman si isteri dengan Nu Caffe Tongkat Ali?
Si isteri dah amalkan jamu untuk ketat-ketat tapi si suami pula tidak berkehendak. Macam-macam pula alasannya. Kecewa rasa hati si isteri.
"I sakit badan lah"
"I mengantuk, nanti lah ye"
"Esok i meeting"

Adakah Nu-Caffe Tongkat Ali berjaya merungkai permasalahan suami isteri ini? Apakah Nu-Caffe Tongkat Ali sebenarnya?

Nu-Caffe Tongkat Ali

Nu-Caffe Tongkat Ali adalah adunan sempurna kopi 100% Arabica dan krimer dengan ekstrak 50mg PHYSTA® dalam setiap hidangan. Ia berupaya memberikan khasiat Tongkat Ali sebenar. 

Wow! Mampu kah Nucaffe Tongkat Ali membantu si suami? Jom kita cuba! Tak salah mencuba. Suami sihat, isteri pon gembira. Maka si isteri pon membancuh 25mg Nu-Caffe (1 sachet) bersama 200ml air panas buat suami tercinta.
Setiap pagi sebelum pergi kerja, si suami minum Nu-Caffe Tongkat Ali

Katanya Nu-Caffe Tongkat Ali PHSYTA ni:

1. Menggunakan bahan Mentah Asli
100% ekstrak Tongkat Ali, dikering sejuk-beku bagi memastikan kandungan bahan bioaktif tidak musnah.

2. Melalui Proses Ekstrak
Teknologi pengekstrakan berasaskan air yang dipatenkan. Mengasingkan dan mengekalkan komponen bahan Bioaktif.

3. Mempunyai Dos Konsisten
50mg ekstrak Tongkat Ali dalam setiap hidangan. Dos yang memberi kesan berdasarkan kajian klinikal. 4.

4. Dipiawaikan
Dipiawaikan berdasarkan SIRIM MS:2409:2011 bagi memastikan bahan aktif hadir dan konsisten.

Apa itu PHSYTA? Pensijilan/pengiktirafan PHSYTA®:

1. Dipaten di 4 negara : Amerika Syarikat, Jepun, Eropah dan Malaysia
2. Adalah hasil penyelidikan ahli saintis Malaysia dengan saintis di Massachusetts Institute of Technology (MIT) USA.
3. Mengikuti standard SIRIM (MS2409:2011)
4. Dihasilkan di facility bertaraf GMP, ISO 220000, dan HACCP serta satu-satunya facility penghasilan ekstrak di Malaysia yang melepasi pemeriksaan oleh Food Drug Admistration Amerika Syarikat (USFDA).

Rasanya ramai yang dah sedia maklum dengan kehebatan tongkat ali. Macam mommy sendiri pernah kemam kulit pokok tongkat ali masa jungle tracking zaman sekolah dahulu. Ia bertujuan untuk menghilangkan dahaga. Ya memang hebat tongkat ali ini kerana sepanjang perjalanan kami masih bertenaga dan tidak berasa haus. 

Boleh mommy ringkaskan di sini tongkat ali digunakan secara tradisional untuk:-
  1. Membekalkan tenaga berpanjangan
  2. Memperbaiki pengaliran darah dan fokus
  3. Meningkatkan kesihatan lelaki keseluruhan
  4. Meningkatkan libido


Korang rasa Nu-Caffe Tongkat Ali ni berkesan tak pada suami isteri tadi? Mari kita saksikan gambar dia bawah ini:-
Biar gambar berbicara. Nu-Caffe Tongkat Ali merapatkan hubungan suami isteri
Setelah si suami mengambil Nu-Caffe setiap pagi, si suami membuang setiap pagi. Apabila toksik dibuang dari badan, badan kita akan menjadi lebih ringan. Si suami juga mendapat tidur yang berkualiti. Badan yang sihat dan tidur yang cukup akan memberi kecergasan dan kesegaran sepanjang hari sehingga malam.

Nu-Caffe Tongkat Ali merapatkan hubungan suami isteri

Nu Caffe Tongkat Ali memberi kesan 100% kepada lelaki, di mana mereka akan lebih bertenaga dan fokus membuat kerja. Si suami yang terpaksa menghadap kesesakan jalan raya setiap hari semasa pergi dan balik kerja, boleh melayan anak-anak walaupon seharian bekerja. Kemudian malamnya melayan si isteri[he he he faham-faham sendiri]..

Kemudian si isteri order lagi Nu-Caffe Tongkat Ali di https://www.denaisell.com/product/nu-caffe-tongkat-ali/ . Korang jom la order sama untuk yang tersayang.

12 comments:

  1. mesti rasa nak senyum-senyum tengok gambar yang last tu.. hehhehehee.. tapi mommy, yang perenggan kedua last tu.. tak berapa faham la..! sila explain..

    hahahahahaa... :p

    saje usik mommy.. jangan lupa bancuh Nu-Caffe ye.. nak marah pun tak jadi marah nanti.. senyuuuummmmm je..

    :)

    ...

    ReplyDelete
  2. Aummm!!!! Nu caffe mmg terbaik kan?

    ReplyDelete
  3. Wah wah..kemain daddyG..Lebor senyum..haha

    ReplyDelete
  4. Aii. Nak kena beli nii😊

    ReplyDelete
  5. auummm sgt semenjak minum nu caffe ni kan mommy?

    ReplyDelete
  6. Hebat NU Caffe ni ye Irra. Sangat membantu memberi tenaga utk urusan seharian.

    ReplyDelete
  7. Wow... Terbaik nu caffe 😁

    ReplyDelete
  8. en husband kena try dia minum ni.

    ReplyDelete
  9. perghhhh....setujulah...suami dah penat keja...balik tengok anak dan keadaan rumah...mana nak fikir itu dan ini...di sebelah malam dah letih...

    diakui masa minum nu caffe baru-baru ini memang rasa bertenaga tak mengantuk awai...

    ReplyDelete