Beg Dugro Anis, Jadilah Lebih Lagi

Anis bawa beg Dugro ke Sekolah. Seronok dia ada beg nama sendiri. Masa mommy dapat tahu pasal kempen Dugro ni, mommy pon sama naik excited nak join. Nak dapatkan beg seorang satu untuk anak-anak mommy.

Nak dapatkan beg Dugro ni mommy kena beli enam pek 900g susu Dugro semasa tempoh kempen. Dugro Backpack, So Much More roadshow sudah bermula sejak 1 Mac sehingga 30 April di seluruh negara.. Layari http://www.dugro.com.my/promosi_dan_acara/backpack/roadshow

Dugro backpack ada nama Anis

Saya suka Dugro Backpack

Beg Anis pilih sendiri gambar di atas beg

Anis bawa pergi sekolah

Tapi, sebelum beg ni jadi belacan, mommy dah simpan.. Eheee beberapa hari je Anis bawa ke sekolah... 
Yang best lagi tentang beg ni, mommy ada selitkan kata-kata untuk Anis. Siap jahit macam nama kat luar tu.. Moga suatu hari nanti, Anis dah besar, Anus boleh baca nukilan hati mommy daddy untuk Anis. 

So sekarang ni tak sabar tunggu beg Adam sampai.. Untuk penebusan online mengambil masa selama 4-6minggu.. Bertabah lah abang Adam..

4 comments:

  1. Replies
    1. Boleh bawa g sekolah... Lebih kurang beg sekolah..nk buat beg pampers pon cantek gak..hihi syg pakai g sekolah hari2

      Delete
  2. Wah bestnya Anis ada beg nama sendiri ya. Kami tak boleh nak join lah sebab tak minum susu dugro...he

    ReplyDelete
  3. comelnya, baru tahu dugro ada buat kempen ni.

    ReplyDelete