Bila wanita hadapi masalah bateri kong, terima kasih bateriku.com

Assalamualaikum.. Hai adik kakak dan ibu-ibu yang gorgeous.. Hari ni mommy nak sembang atau bebel-bebel sikit pasal masalah bateri kong. Macam mana kita sebagai wanita menangani masalah kereta sendirian? Oh abang-abang dan bapa-bapa juga boleh kongsikan dengan adik perempuan, kakak, isteri atau emak juga. Pernah tak korang mengalami situasi sebegini; anda pulang kerja lewat malam. Zaman sekarang ni duit laju macam air ni, nak belanja lebih kena kerja lebih. Dah la balik lewat malam, tiba-tiba kereta mati tepi jalan. Ahhh sudah! Masalah apa pulak kereta aku ni.. Bateri kong ke?

Macam mommy sendiri memang agak sukar lah nak menghadapi situasi macam tu memandangkan mommy jarang drive. Akan tetapi, jika berlaku ketika mommy seorang diri memandu, wajib lah mommy cuak. Kalau mommy drive, daddy nak datang pon sure lambat sebab transport ada satu je.

Bateri kereta kong hubungi bateriku.com
Sebarang masalah berkenaan bateri kereta kong boleh terus hubungi hotline Bateriku.com 1-800-22-2324

Last time mommy dah mengalami bateri kereta kong di Shah Alam. Masa tu mommy relax je la sebab ada daddyG. Mommy pon dah ambil inisiatif simpan nombor handphone Bateriku.com setelah berpuas hati dengan servis mereka. Jadi korang pon wajib simpan nombor bateriku.com.

Bila kereta tak boleh hidup, kalau nak kena towing kereta dah sepasal kerja. Bukan murah upah towing tu. Itu belum kena ketuk dengan orang yang nak repair kereta tu. Almaklumlah kita perempuan cepat panik. Takmau ye kawan-kawan. Info penting untuk anda ni, sekiranya kereta rosak, tak semestinya bateri kereta dah kong. Mungkin masalah altenator ke atau masalah lain. Perempuan pon kena ada ilmu permotoran. Mommy pon baru saja tau pasal kereta ni. Baik kita beringat sebelum kena ye.

Kenapa bateriku.com selamat untuk wanita bila bateri kong?

PERTAMA
Kerana installer yang boleh dipercayai (jujur) dan berpengalaman. Kerja mereka memang cekap dan profesional. Semua soalan mommy dijawab sehingga mommy faham.
Installer yang boleh dipercayai

KEDUA
Kerana perkhidmatan PERCUMA. Kita cuma perlu bayar harga bateri sahaja. Harga bateri pula lebih murah berbanding di tempat lain. Bab bandingkan harga, daddyG dah survey memang betul, bateriku.com punya harga bateri lagi banyak murah.

KETIGA
Kerana penghantaran, pemasangan dan pemeriksaan PERCUMA. Jika bukan masalah bateri tiada caj dikenakan.

KEEMPAT
Kerana staff bateriku.com akan menemani anda sehingga ada bantuan lain sampai.

KELIMA
Kerana warranty boleh dibuat dimana-mana kawasan yang diliputi oleh bateriku.com.
Sebagai contoh. Jika mommy beli bateri di cawangan bateriku.com Shah Alam. Tiba-tiba kereta breakdown masa bercuti di Penang. Mommy boleh refer pada cawangan Penang untuk membantu. Mommy tak perlu balik ke Shah alam untuk membuat tuntutan
*mengikut terma dan syarat*

Jadi Bateriku.com adalah inisiatif berguna dan selamat buat wanita ketika menghadapi masalah kereta rosak. Jangan lupa save nombor hotline bateriku.com tau.

Bila wanita hadapi masalah bateri kereta, terima kasih bateriku.com


NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck

Muat turun aplikasi mudah bateriku.com sekarang >> http://apps.bateriku.com/

4 comments:

  1. terus save number dlm fon. senang apa2 jadi nanti

    ReplyDelete
  2. Kena pass no bateriku.com ni kat kawan2 lain.. Senang utk time kecemasan.

    ReplyDelete