Ke Pulau Perhentian bersama XCELL TRAVEL

Mommy teringin nak pergi berjalan-jalan ke pulau. Antara pulau pilihan adalah Pulau Perhentian. Elok merancang atau main terjah je? Kalau main terjah pon at least kau kena juga survey. Alahhh senang-senang pergi je lah dengan travel agency. Antara agency travel yang trusted adalah Xcell Travel. Haaa percaya lah sebab blogger PCL kenal mereka ni. Xcell Travel juga yang sponsor 1stEFGathering. Untung laa mereka yang dapat hadiah percutian ke Kelantan tajaan dari Xcell Travel tu. Nasib la bukan tajaan ke Pulau Perhentian. Makin jeles la mommy...hehehee

Jom usha info ke Pulau Perhentian yang mommy dapat dari website Xcell Travel.

Fare for Boat Transfer


 Rate

– Adult Rate : RM 70.00 nett / per person @ Return Transfer – Adult

– Child Rate : RM 70.00 nett / per person @ Return Transfer – Adult

– Adult / Child Rate : RM 40.00 nett / per person @ Single journey

Activities


Snorkeling Trip
Cantiknya air. Bersih je

Snorkeling Trip – RM50.00 per person

Island Tour

Island Tour – RM50.00 per person

Banana Boat

Banana Boat- RM20.00 per person

Time

Kuala Besut to Pulau Perhentian

8.00 am – 4.00 pm ( every one hour )

From Pulau Perhentian to Kuala Besut

Morning – 8.00 am
Afternoon -12.00 pm
Extra trip – 4.00 pm

Tour Exclude :
• Marine Park fees & Insurance Coverage


Kalau ajak daddyG ni dia mesti jawab tunggu anak besar sikit. Tapi kang anak besar sikit, kau tambah anak kecil pulak. Sampai bila tak dapat. Huhu kalau buat family gathering kat sini ok tak?

Website: xcelltravel.com
NAMA SYARIKAT : XCELL TRAVEL & TOURS MANAGEMENT SDN. BHD.
KPK/LN : 7355
Tel : 010- 928 2086
Fax : 09-747 8005 /
Email : sales@xcelltravel.com


4 comments:

  1. Bestnya..tapi nnak best lagi kalau dpt pi 2 3 mlm ni :D

    ReplyDelete
  2. Best best kalau buat family gathering kat sini. Blogger gathering pun best juga :D

    ReplyDelete
  3. teringin nak p, tapi belum berkesempatan lagi sampai

    ReplyDelete